2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم انشالله شمام به سلامتی فارغ بشی تیکر میخوام بزارم اگه خدا تو ذوقم نزنه تا ازمایش

بذار عزیزم، خداروشکر، انشالله همه به آرزوهاشون برسن، خدا نی نی شمارو هم صحیح و سلامت بذاره بغلت😍😍😍

عزیزمی که انشاالله با بتای تپل مپلمون قشششنگ آرومتر میشیم

ان شاالله عزیزم. ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم روز ۱۲ بیبی چکم دیروز خط نداشت ولی امروز زیر یک دقیقه رنگ گرفت میترسم اثره امپول باشه بهش دل ب ...

عزیزم تا جایی ک میدونم بچه ها میگفتن برا امپول رفته رفته کمرنگ میشه نه که پررنگ بشه. برا شمام پررنگ شده دیگه. پس مبارکه ان شاالله  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره زیر یک دقیقه نظرتو میشه بهم بگی پررنگ شده یا نه 

واااااای . پیامی ک دادی ک منفیه و دیگه نمیای و... نمیدونی چقدددد دلم گرفت. الان ک بی بی چکارو دیدم اشکم در اومد. خدارووووشکر. ان شاالله پر خیر و برکت باشن برات  

بچه ها من رفتم آزمایش دادم نتونستم طاقت بیارم هموز جوابش آماده نشده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشالله برایه شمام میدونی نینیامونم هم سنن😁😁😁😁

ای قربونشون بشم الهی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها من رفتم آزمایش دادم نتونستم طاقت بیارم هموز جوابش آماده نشده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اای جااان. ان شاالله با بتای خووووب میای با چشای قلبی عین عکس پروفایلت