2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046616 بازدید | 684533 پست

سلام دوستان من یکشنبه پانکچر شدم

از همون روز شکمم مثل سنگ سفت شده،یبوست شدید دارم‌ حالا دو روزه هم حالت تهوع دارم از صبح ب زور دوتا سیب خوردم فقط و اینکه خیلی سردمه الان تو خونه پلیور و جوراب پوشیدم باز سردمه

کسی بوده اینجوری؟ اینا طبیعیه؟؟

امسال میکوبم 
مبارکه گلم بسلامتی بغلش بگیری.😍😍😍

ممنونم عزیزدلم الهی آمین با دعای خیر شما انشاءالله

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از همراهیت عزیزم.خدا از دهنت بشنوه.خودم که داغونم از فکر و خیال.

خداخودش آرامش بهمون بده بخدا من خودمم فکر و استری دست بردارم نیس امروز دوباره لک دیدم با مرکز تماس گرفتم گفتن مال هماتومه فعلا باهات هست اگه شدید نیس نگران نباش ولی استرس سونو قلب این هماتوم و خیلی چیزارو دارم چه میشه کرد خدا خودش رحم کنه به دلمون

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مبارک باشه خوشالمون کردی  واقعا همینطوره فقط باید قسمتمون باشه چندتا جنین داشتی؟ چند روزه بود ...

فدات بشم ممنون عزیزم الهی خیلی زود اون روزی بیاد که خبر مثبت شدنتو بهمون بدی عزیزدلم

۲تا جنین ۵روزه به قول دکتر گفت با کیفیت خیلی خوب لیزر هچینگم کرده بودن برام

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
     خیییییلی مبااااااااااارکه

ممنونم آلاجونم انشاءالله که خودت خیلی زود خبر مثبت شدنتو بدی ذوق کنیم 

عزیزم😍😍😍😍 مبارکه مامان خانوم ان شاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی

ممنونم دلارام جونم الهی آمین 

انشاءالله که خودتم بارداریت خیلی راحت باشه ونی نی تو صحیح وسلامت بغل بگیری

زهرا جونم اصلا بد به دلت راه نده آدم با آدم بدن با بدن فرق میکنه دورت بگردم برا هممون دیر یا زود این ...

انشاله که برا همه خیر باشه بچه هامون صحیح و سالم بعل کنیم دردش اصلا مهم نیس.تمام نگرانیم همینه فقط عزیزم‌

عزييييزمممم بعد از كلي وقت اومدم چقد خوشحال شدمممم پيامتو ديدم، الهي همه چي به خوشي ختم بشه عزيزم😍

ممنونم عزیزدلم فدات بشم الهی آمین

انشاءالله با دعای خیرت 

انشاءالله همگیمون نتیجه خیر بگیریم

خداخودش آرامش بهمون بده بخدا من خودمم فکر و استری دست بردارم نیس امروز دوباره لک دیدم با مرکز تماس گ ...

عزیزم قبول دارم هرکدوم یه جور استرس داریم.از خدا میخام تمام استرستو هماتومت و همین چندروز از بین ببره که کل ۹ماه با خیال راحت سپری کنی.نگران نباش عزیزم خدا کنارته

شماپارسال هم انتقال داده بودی؟ 

پارسال نه اردیبهشت انتقال دادم که منفی شد

چشمت بی بلا عزیزم مبارکت باشه برا منم دعا کن گلم 

فدات بشم لایق باشم حتما دعای اول وآخرم بچه های تاپیک هستین

انشاله که برا همه خیر باشه بچه هامون صحیح و سالم بعل کنیم دردش اصلا مهم نیس.تمام نگرانیم همینه فقط ع ...

الهی آمین

فقط همش میگم خدایا این چندماه به خیر وسلامتی بگذره زود بیا بغلمون