2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
دکتر گف 3 جلسه. اینجوری که من اونجا فهمیدم برا همه سه جلسه میگن. من گفتم دو جلسه بعد برم آز موافق نب ...

برامن ۱۲/۶بود 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم من سه تا دارم الان تعیین جنسیت نشده و تو یک نیه ولی بدیشم اینه باید وارد سیکل بشی وروز انت ...

پروانه جون امیدوارم که ازمایشت مثبت بشه ، کاش همون اول تعیین جنسیت میکردن بعدفریزمیکردن اینطوری ادم خیلی استرس میگیره برای منم همینطوری بود دیگه ۶تاجنین داشتم وروزانتقال نتیجه ی پی جی دی رو گفتن باورمیکنی ازاسترس تموم تنم داشت میلرزید 

اره گلم برا من رفت بالا  البته که اثر داره من دوبار منفی شدم گفتن پس میزنه جنین و بدنت برا همی ...

ان شاالله  ممنونم دلم اروم شد یکم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها جون صبح همگیتون بخیر من بی بی چک زدم خدارو هزار مرتبه شکر دوخط افتاد

عزييييزمممم بعد از كلي وقت اومدم چقد خوشحال شدمممم پيامتو ديدم، الهي همه چي به خوشي ختم بشه عزيزم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ممنون عزیزم دعاکن برا مامنتظرا الان دعات گیراست عزیزم

الهی من فدات بشم 

چشم عزیزدلم لایق باشم حتما 

الهی که حضرت علی اصغر خانم رقیه با دستای کوچیکشون گره مشکلای هممونو باز کنن 

الهی زودی بیای خبر مثبت شدنتو بدی بهمون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خدارو شکر عزیزم واقعا خوشحال شدم برات برای منم دعا کن اگه این بار هم منفی بشم باید دوباره برم پانکچر ...

الهی که مثبتی عزیزم انشاءالله الان سفت ومحکم چسبیدن به دلت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم شما که مثبت شدی اول برو مرکز ببین دکترت چی میگه بعد بهش بگو نمیتونم بیام میتونم پیش دکتر دیگه ...

باشه چشم عزیزم

مبارکت باشه مامان خانم چقد خوشحالم برات خیلییییی. خدا رو هزار مرتبه شکر انشالله نازنین و مهگل و پروا ...

یک دنیا ممنون عزیزدلم الهی اون روزی بیاد که شما خبر مثبتیتو میدی بهمون

الهی که زودی زود انتظار همگی تموم بشه ونتیجه خیر بگیریم 

مثل پریودی ولی دوبار خیلی شدیدتر پریودی بود.نه لکه بینی ندارم.توکل بخدا

زهرا جونم اصلا بد به دلت راه نده آدم با آدم بدن با بدن فرق میکنه دورت بگردم برا هممون دیر یا زود این دردا میاد سراغمون نگران نباش

من خودم آدمیم که کلا تو زمانای پریودای عادیمم درد واین چیزا اصلا نداشتم حالا شاید تو بارداری بیاد سراغم