2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست
برا منم تجویز کرد الان رفتم داروخونه میگه نیست از کجا پیدا کنم خو

اره عزیزم نیست نمیدونم والله.ببین اینجا یکی از دوستان گفتن هپارین هم میشه.حالا اگه گیرنیوردی برو به دکتر بگو هپارین بنویسه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=209684474]واای عزیزم خیلی مبارکه خداروشکر.انشاله صحیح و سالم بعد ۹ماه بغلش کنی جوجه تو.التماس دعا💃💃[/QUOهمچنین شما عزیز دلم

خدا جوجه تو رو هم نگه داره برات

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سازمان غذا وودارو شهرمون رفتم تو سیستم نگاه کرد گفت که داروخانه ها کلا ندارن.اره همینم گفت میخواد گر ...

اااا چه بد با دکترت مشورت کن شاید بهت هپارین داد

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
به امید خدا عزیزم  تو رو خدا منو تگ کن جواب مثبت و که گرفتی😍😍😍😍

چشم عزیزم حتما میام بهت میگم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

ای خدایاااا شکرت مجددا تبریک میگم عزیزم الهی که بارداریت خیلی راحت باشه وسالم نی نیت بیاد تو بغلت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوستان خبر خبررر😍😍😍😍 بتا روز ششم انتقال 22🤩🤩🤩 دعا کنید عزیزای دلم دکتر کفت یا سه قلوی یا دو ...

ای مامان عجول مبارک باشه بارداری راحتی و خوبی داشته باشی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
به امید دیدن جواب مثبت همه🙏🙏🙏🙏

مبارک باشه عزیزم بارداری خوبی داشته باشی ۹ماهه راحت

ااا خوب چیزی نمونده که قربونت برم، جووونم به سلامتی 4 هفته دیگه پس تو بغلتن خداروشکر😍😍 سیسمونی تکم ...

قربونت برم عزيزدلم اره خدا كمكمون كنه انشالله. سيسموني تا جايي كه توان داشتم فعلا گرفتم راستش خيلي سخت نگرفتم.

خداياشكرت....❤️ 
ای خدایاااا شکرت مجددا تبریک میگم عزیزم الهی که بارداریت خیلی راحت باشه وسالم نی نیت بیاد تو بغلت&nb ...

فدات همچنین خودت نازنین😘

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...