2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
هپارین خوب آنوکسا هپارین مگه اسم کاملش نیست  کاراییشون یکیه ؟؟ من ده تا داشتم تموم شد میشه بق ...

انوکساپارینlow molcular weight heparin  هست انگار هپارین دستکاری شده .هر دو برای جلوگیری از لخته خونه ولی باید با دکترت صحبت کنی برای فوض کردنش 

باشه باشه حتماااا🤩🤩🤩

الهی که خوش خبر میای وخوشحالمون میکنی بی بی زدی یانه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاله .الهی خدا دل همه کسایی که چشم انتظارن و شاد کنه.آمین

الهی آمین

مبارکت باشه مامان خانمی الهی که بارداری خیلی راحت داشته باشی ونی نیتو صحیح وسلامت بغل کنی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
با ادرار اول صبح بزنی بهتره شاید الان خوب نشون نده عزیزم 

باشه عزیزم پس میذارم صبح میزنم 

هرروز شوهرم زود میومد خونه امروز برعکس که من بی بی میخواستم کارش طول کشیده 

باشه عزیزم پس میذارم صبح میزنم  هرروز شوهرم زود میومد خونه امروز برعکس که من بی بی میخواستم کا ...

ای جانم اشکال نداره صبح منتظر خبرای خوبتم انشالله که اینقد پررنگ باشه که خیالت راحت بشه ما هم خوشحال بشیم برات

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم دارم وسوسه میشم بی بی بزنما😥 ولی میدونم که منفی میشه کلا نا امید میشم😖

عزیزدلم نفوس بد نزن انرژی منفی نده به خودت اگه منفی بشه میریزی بهم الان اصلا نزن تازه روز ۶ که خیلی زوده 

ای جانم اشکال نداره صبح منتظر خبرای خوبتم انشالله که اینقد پررنگ باشه که خیالت راحت بشه ما هم خوشحال ...

واااای الهی آمین خدا از دهنت بشنوه عزیزدلم 

الهی که هممون نتیجه خیر بگیریم زودی چشم انتظاریامون تموم بشه

الهی که خوش خبر میای وخوشحالمون میکنی بی بی زدی یانه؟

اره عزیزم بی بی زدم مثبت بود 

۱۲ انتقال هم رفتم فقط بتا دادم مثبت بود 

امروز ۱۴ هستم رفتم تیتر دادم 

توکل بخدا

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...