2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
تبریز بیمارستان شمس 5تا جنین فریز داشتم به لطف خدا 3تاشون بلاست شد گرید جنین ها aوbبودن  ولی ب ...

قبل انتقال چه کارایی کردید هیسترو و خراش داشتید؟ دارو چیا داشتی عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای جانم الهی قربونشون مبارکت باشه مامان خانوم با حال خوبت برای من و همه منتظرا دعا کن عزیزم 

الان پاک نیستم بشینم نماز شکر بخونم بی بی چک زدنی همه جام کثیف شد

فردا از طرف هممتون از خدا تشکر میکنم و خواهش که انشالله بزودی حال هممتون ،عشق خدایی باشه

فداتون بشم بخدا وجود همتون بمن انرژی میده و از ته دلم دعا میکنم هممون نه ماهه بعد نی نی های شلوغ پشم ...

عزیزم خیلی خیلی مبارکه😍😍😍😍

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
قبل انتقال چه کارایی کردید هیسترو و خراش داشتید؟ دارو چیا داشتی عزیزم

قبل انتقال مریض شده بودم همش سرفه میکردم نتونستم حتی پیاده روی کنم

دارو هم بعو انتقال استروژن روزی ده تا 

پرژسترون روزی دوتا

اینا 

ولی روز انتقال سوپ قلم خوردم و سالاد 

و کته و سینه مرغ سفیده تخم مرغ اب بپز همین 

ول کن عزیزم همه چیزو بسپاز بخدا 

الان به دلم افتاد دو ماهه دیگه توهم انتقال داری و مثیته😍

سلام عزیزم خوبیم والله این چند روز اخر اصلا نمیگزره این سه روزم تموم بشه وتکلیفم روشن بشه از این بلا ...

انشاالله خیره انشاالله خوشحالمون کنی 

پروانه من دکتر برام آنوکسا تجویز کرد پیدا نمیکنم که 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبیم والله این چند روز اخر اصلا نمیگزره این سه روزم تموم بشه وتکلیفم روشن بشه از این بلا ...

انشاالله خیره انشاالله خوشحالمون کنی 

پروانه من دکتر برام آنوکسا تجویز کرد پیدا نمیکنم که

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سازمان غذا وودارو شهرمون رفتم تو سیستم نگاه کرد گفت که داروخانه ها کلا ندارن.اره همینم گفت میخواد گر ...

چرا دکترت هپارین نمینویسه؟ انوکسا الان چند ماهه که نیست بیادم خیلی خیلی گرون میاد

خود هپارین هم گرونتر شده من این سری دکتر هپارین داده بهم

رفتم نداشتن همه داروخونه ها سرزدم نیست که نیست

برا منم تجویز کرد الان رفتم داروخونه میگه نیست از کجا پیدا کنم خو

دوستان خبر خبررر😍😍😍😍 بتا روز ششم انتقال 22🤩🤩🤩 دعا کنید عزیزای دلم دکتر کفت یا سه قلوی یا دو ...

بهبه مبارکه گلم انشاالله بسلامتی بیان بغلت 

انشاالله همه منتظرا اینجوری دلشون شاد بشه

دوستان خبر خبررر😍😍😍😍 بتا روز ششم انتقال 22🤩🤩🤩 دعا کنید عزیزای دلم دکتر کفت یا سه قلوی یا دو ...

مبارک باشه عزیزم چه دلی داری تو😄 

منم روز ۶ انتقالم فکر نکنم جرات کنم بی بی بزنم 

خدارو شکر عزیزم 

علائمی چیزی داشتی؟

قبل انتقال مریض شده بودم همش سرفه میکردم نتونستم حتی پیاده روی کنم دارو هم بعو انتقال استروژن روزی ...

قربون دلت برم عزیزم مرسی الهی آمین

توکل به خدا فقط سپردم به خودش 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چرا دکترت هپارین نمینویسه؟ انوکسا الان چند ماهه که نیست بیادم خیلی خیلی گرون میاد خود هپارین هم گرو ...

هپارین خوب آنوکسا هپارین مگه اسم کاملش نیست 

کاراییشون یکیه ؟؟

من ده تا داشتم تموم شد میشه بقیه رو هپارین بگیرم