2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
من بارداریم طبیعیه عزیزم،تو تاحالا نتیجه نگرفتی؟منم اسم دکتر دانایی رو شنیدم میخام برم پیش اون،،بنظر ...

من ای وی اف هستم ۳ بار منفی شدم ک با اولین مراجعه مشکل و فهمید ک ایمنی انعقادی دارم لنفوسیت تراپی شدم و پردنیزلون و تاکرولیموس مصرف میکنم ک اولین انتقالم مثبت شد ولی نمیدونم چرا خدا نخواست و سقط شد منتظر انتقال پنجمم ک ازخدا هدیم رو پس بگیرم

مرسی عزیز دلم ایشالله به زودی قسمت خودت راستی اونجا پمپرز 6 یورو میشه بسته ای؟ 

نمیدونم، من تا حالا قیمتش رو چک نکردم، ولی الان یه سرچ زدم اینترنت، ۹۶ تایی رو با تخفیف آمازون داره میده  ۱۳ و خوردی یورو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بارداریم طبیعیه عزیزم،تو تاحالا نتیجه نگرفتی؟منم اسم دکتر دانایی رو شنیدم میخام برم پیش اون،،بنظر ...

سلام دوستان من در مورد مشکلتون اطلاع خاصی ندارم اما دانایی رو میدونم ک انقد سرش شلوغه حتی ویزیت اول رو خودش نمیکنه برا هر کار کوچک و بزرگش پول میگیره میگن پولکی هست اما تعریفش رو شنیدم

من پیش دکتر فریبا حضرتی میرم و اونجا هرکی هر مشکلی داشته میگفت با حضرتی حل شده و اینکه اگه چیزی از دستش بنیاد خودش دست بکار نمیشه و معرفی میکنه به یه دکتر دیگه

من ۴ سال پیش برا یه آزمایش سلفری ک همه مینویسن ب دو تا دکتر معرفی کرد گفت برو اونجا جواب بیار بعدش برو آزمایش

باز تحقیق بکنین

امسال میکوبم 
من ای وی اف هستم ۳ بار منفی شدم ک با اولین مراجعه مشکل و فهمید ک ایمنی انعقادی دارم لنفوسیت تراپی شد ...

ان شاالله این دفعه دیگه به نتیجه برسه کارت،

منم ۱۲ تیر آخرین لار لنفسیو تراپی شدم بلافاصله بعد از مثبت شدن هم تاکرولیموس مصرف کردم،قبل از بترداری هم فقط آسپرین و اسید فولیک استفاده میکردم،پردنیزلون برای مشکل انعقادی مصرف میکردی؟حین بارداری،آمپول زیر جلدی برای انعقاد خون ندادن بهت،دکتر من فاطمه عباسعلیزاده بود تازه بعد از سقط چهارمم میگه باید آمپول آنوکساپارین و... بزنی بعد بارداری،و لنفسیو هم جواب نداده باید سرم آی وی آی جی بزنی،دکتر دانایی چیزی راجب سرم نگفت،؟دکترت که لنفسیو میکرد کی بود؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
سلام دوستان من در مورد مشکلتون اطلاع خاصی ندارم اما دانایی رو میدونم ک انقد سرش شلوغه حتی ویزیت اول ...

باشه ممنون،حضرتی دکتر سقط مکرر هن هست ؟خیلی بده گه ویزیت اولو خودش نکنه چون مشکل اصلی تو همون ویزیت اول گفته میشه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
ان شاالله این دفعه دیگه به نتیجه برسه کارت، منم ۱۲ تیر آخرین لار لنفسیو تراپی شدم بلافاصله بعد از م ...

چرا انوکسا هم دارم درمورد سرم اصلا حرف نزدیم دکترایمنیم دکتر احمدی دکتر مخصوص خود جهاد دانشگاهی 

عزیزم آزمایشگاه دنا خیلی خوبه مال منو از رشت فرستادن اون آزمایشگاه بچه های تهرانم از چند نفر پرسیدم ...

مرسی عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم هماتوم معمولا تا غربالگری اول باهات هست و اصلا بابت این خواهشا استرس نگیر، فعلا هیچکاری نکن و ...

از 5 روز پیش که لکه بینی م قط شد دلم اروم شد گفتم حتما هماتوم نمونده ولی امروز دوباره لک دیدم استرس گرفتم ولی بازم گرفتم خوابیدم که کمتر بهش فک کنم شکر خدا دیگه لک ندیدم ولی  من شیاف ندارم و آسپرین هم ندارم برا همین دیگه با مرکز تماس نگرفتم گفتم وایسم تا دوشنبه که میزم سونو خدا خودش کمکم کنه دیشب زیادی نشستم نمیدونم میتونه بخاطر نشستن زیادی باشه ممنون کمکم کردی عزیزمم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
چرا انوکسا هم دارم درمورد سرم اصلا حرف نزدیم دکترایمنیم دکتر احمدی دکتر مخصوص خود جهاد دانشگاهی  ...

دکتر منم دکتر جواد احمدیانه خیلی مراجع داشت برا،لنفو تراپی،اما واسه من که جواب نداد،

میشه بگی چطور از دکتر دانایی وقت گرفتی؟با چه شماره ای و به کدوم آدرسش رفتی؟اولش خودش ویزیت میکنه چقدر طول میکشه وقت بدن،تو نوبتهای بدیم باید وقت بگیرم

دکتر منم دکتر جواد احمدیانه خیلی مراجع داشت برا،لنفو تراپی،اما واسه من که جواب نداد، میشه بگی چطور ...

دکتر دانایی برا مطبش باید از سایت وقت بگیری ک یکم سخته کارش زیاده ب جز اون هرهفته یکشنبه هامیره جهاد میتونی از اونجاهم وقت بگیری ولی کیفیت کارش و وقت گذاریش تو مطبش بهتره 

دکتر دانایی برا مطبش باید از سایت وقت بگیری ک یکم سخته کارش زیاده ب جز اون هرهفته یکشنبه هامیره جهاد ...

ممنون عزیزم،ویزیناش چقدره.؟

ویزیت اولش اگ خودت اسرار کنی خیلی باید سرسخت باشی بتونی باخودش حرف بزنی

یعنی چی؟پس اگه خودش نیست کی ویزیت میکنه؟

باشه ممنون،حضرتی دکتر سقط مکرر هن هست ؟خیلی بده گه ویزیت اولو خودش نکنه چون مشکل اصلی تو همون ویزیت ...

نمیدونم فردا میرم مطبش برات میپرسم ازش یا میگم یه دکتر خوب معرفی بکنه

من اینجور شنیدم ک دانایی ویزیت اول رو خودش نمیکنه و سرش خیلی شلوغه منصرف شدم برم

امسال میکوبم