2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
انشالله مثبتی بدلم افتاده که مثبتی باااا نگران هیچی نباش خدا به گروهمون  نظر داره سینوفارم زدم

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه خوب انشالله بارداری دوز دومشو میزارن بزنی!یا باید تا دوازده هفته وایستی

خوب خداروشکر پس اونو زدم  صبر میکنم ببینم کی تزریق فایزر و برای باردارا شروع میکنن میرم اونو م ...

من انشالله اين يك ماه باقي مونده رو هم صبر ميكنم بعداز زايمان ميزنم الان هيچ جوري نميتونم خودمو راضي كنم كه بزنم😩نيلدا جون هفته هام قفلي زدن برام دعا كن زود بگذره

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله مثبتی بدلم افتاده که مثبتی باااا نگران هیچی نباش خدا به گروهمون  نظر داره سینوفارم زدم

عزيزم مبااااركه مامان خانم الهي بسلامتي طي كني اين دورانو.😘😘

خداياشكرت....❤️ 
آره حتما برو صحبت کن قبل ان تی که الکی دوباره هزینه آزمایش انی تی ندی اونم حدودا 700 تومنه خود سلفری ...

دعا کن برام عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شلوغ قبول اما پشمالوو نه دیگه، بچمون باید درگیر آرایشگاه باشه همش😂😂 پیشاپیش میگم جواب آزمایش مثبت ...

فدایی داری فراوون

واای انشاالله زودی مثبت بشین، خودشم چند قلو،😜 یارانه بگیریم بربم خرید مانتو،😁😁😄😆بیاییم عکس بذاریم 

گروه بزنیم دردسر های فسقلیها😝😝

فدایی داری فراوون واای انشاالله زودی مثبت بشین، خودشم چند قلو،😜 یارانه بگیریم بربم خرید مانتو،😁😁 ...

يارانه رو خوب اومدي😂😂باهاش مانتو كه ميشه خريد هيچ كلي پوشك و خوراكي و لباس براي ني ني هم ميشه خريد😂😂😂البته ما همونشم نميگيريم الحمدالله ولي شنيدم اصلا لعنتي خيلي كار راه اندازه تازه باهاش هزينه زايمانم ميشه داد😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
دعا کن برام عزیزم

سارا جون منم تو فکرم برم سلفری انجام بدم البته قبلش با ماما صحبت میکنم ببینم چی میگه ولی سلفری رو بخاطر سنم که بالای ۳۵ هست میخوام انجام بدم

و خدایی که در این نزدیکیست
من انشالله اين يك ماه باقي مونده رو هم صبر ميكنم بعداز زايمان ميزنم الان هيچ جوري نميتونم خودمو راضي ...

بخدا من بدتر از توام خودتم میدونی چه ترسی از واکسن دارم اما دکترم با اطمینان بهم گفت که تا دی ماه دیگه بدون واکسن زایمان انجام نمیدن،شما باز 1 ماه مونده من 10 دی برام زده خیلیه تا اون موقع میترسم بیمارستان گیر بده تو رشتم مثه تهران که تنوع بیمارستان نداره دکترم کلا 3 تا بیمارستان میره هرسه تا هم خصوصیه چاره ای ندارم😔😔

چیزی نمونده که گل دختر هفته 32 5، 6 هفته مونده دیگه چیزی نیست که قربونت برم، چشم بهم بزنی تموم شده بابا

منم 13 هفته و 3 روز مونده🤭🤭

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه خوب انشالله بارداری دوز دومشو میزارن بزنی!یا باید تا دوازده هفته وایستی

حالا یدونشو زدم که بهانه و دبه نکنن فاز دومم هفته ۱۳میزنیم دا انشالله

انقد امپول زدن بما خود من الان کم از دکتر نیستم که بیارید بزنم انقد ماهرانه بخودم امپول میزنما

اون همه امپول هورمونی زدیم سینوفارم عددی نیس که 

يارانه رو خوب اومدي😂😂باهاش مانتو كه ميشه خريد هيچ كلي پوشك و خوراكي و لباس براي ني ني هم ميشه خريد ...

خیلی باحال بود کلی خندیدم مرسی واقعا😂😂

واااای پوشک من فعلا 8 تا گرفتم ماهی دوتا میخرم که بهم فشار نیاد😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بخدا من بدتر از توام خودتم میدونی چه ترسی از واکسن دارم اما دکترم با اطمینان بهم گفت که تا دی ماه دی ...

اره واقعا حق داري كلا اين مسئله واكسن خيلي فكرو درگير ميكنه نه گلي ٤ هفته مونده دكترم گفت نهايت نهايت تا ٣٧ نگه ميدارم. كاش زود بگذره. اي جووون دلم الهي بسلامتي ني ني نازتو بغل كني😍😍😍😍من امروز زنگ زدم بيمارستاني كه ميخوام برم پرسيدم گفتن كارت واكسن نميخواد فقط قبل از بستري تست كرونا ميگيريم.يكم خيالم راحت شد همش استرس داشتم نكنه قبول نكنن

خداياشكرت....❤️ 
خیلی باحال بود کلی خندیدم مرسی واقعا😂😂 واااای پوشک من فعلا 8 تا گرفتم ماهی دوتا میخرم که بهم فشار ...

الهي هميشه بخندي😘😘😘من وقتي قيمت پوشك پمپرزو ديدم تا مرز تشنج پيش رفتم😂😂😂😂😂😂😂تصميم گرفتم به همون ماي بي بي قانع باشم سايز يك ٤٠ تاييش ٧٥ تومنه بازم جاي شكر داره😂😂

خداياشكرت....❤️