2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نیلدا جون الان یکم لک قهوه ایی دیدم رو دستمال خطرناکه؟؟ یادته گفتم رفتم سونو واژینال شدم دکترم گفت ی ...

عزیزم هماتوم معمولا تا غربالگری اول باهات هست و اصلا بابت این خواهشا استرس نگیر، فعلا هیچکاری نکن و فقط استراحت مطلق باشو یکم پاهات بالاتر از سطح بدنت باشه

اگر دیدی باز داره بیشتر میشه یه شیاف اضافه کن و اگه آسپرین داری با مرکز هماهنگ کن ببین برات قطع میکنن یا نظرشون اینه که ادامه بدی آسپرین رو

اصلا استرس نداشته باش استرس بیشتر از هماتوم الان واسه نینی ضرر داره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان ده روزه انتقال دادم ولی دوتا بی کیفیت نمیدونم والا چی میشه جمعه ازمایش دارم

عزیزم آزمایشت چیشد؟ اانشالله که مثبتی 

یکی ضعیف میشه ولی میگیرع یکی مثل من خیلی عالی میشه ولی نمیگیره  همه چی دست خداست باید به خدا توکل کنیم

از زدنش میترسم انتقالم عقب بیوفته  از نزدنشم میترسم بعدانتقال کرونا بگیرم  لعنت به این کرو ...

برو بزن منم یک هفته قبل انتقال زدم ،متاسفانه من سرفه داشتم از قبل واکسنم همچنانن دارم سرفه میکنم

امروز روز ۹ میشم هفته پیش شنبه انتقال دادم دیروز بی بی زدم یه هاله خیلی محوی افتاد حالا تا قسمت ببین ...

بسلامتی عزیزم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
رفتم از دادم،😊😊

😂😂 مرسی ارشین جون که به حرف هیچکس گوش نکردی لااقل اگه عددش کم بود استرس نگیر واسه روز 6 همین که بیبی مثبت شده خیلیه چه برسه آزمایش😂 

فکر کنم رکوردار شدی آزمایش تو روز 6 نداشتیم خدایی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
برو بزن منم یک هفته قبل انتقال زدم ،متاسفانه من سرفه داشتم از قبل واکسنم همچنانن دارم سرفه میکنم

چی زدی واکسن کار خوبی کردی منم میگم کاش قبل انتقال میزدم الان میگن باید تا ۱۲ هفته وایستی البته اگه مثبت بشم

😂😂 مرسی ارشین جون که به حرف هیچکس گوش نکردی لااقل اگه عددش کم بود استرس نگیر واسه روز 6 همین که بی ...

فداتون بشم بخدا وجود همتون بمن انرژی میده و از ته دلم دعا میکنم هممون نه ماهه بعد نی نی های شلوغ پشمالو بغلمون باشه،،😊😊😊

اره عزيزم دقيقا همونه 

خوب خداروشکر پس اونو زدم 

صبر میکنم ببینم کی تزریق فایزر و برای باردارا شروع میکنن میرم اونو میزنم شمام به نظرم بزن اگه فایزر زدن

چی زدی واکسن کار خوبی کردی منم میگم کاش قبل انتقال میزدم الان میگن باید تا ۱۲ هفته وایستی البته اگه ...

انشالله مثبتی بدلم افتاده که مثبتی باااا نگران هیچی نباش خدا به گروهمون  نظر داره

سینوفارم زدم

فداتون بشم بخدا وجود همتون بمن انرژی میده و از ته دلم دعا میکنم هممون نه ماهه بعد نی نی های شلوغ پشم ...

شلوغ قبول اما پشمالوو نه دیگه، بچمون باید درگیر آرایشگاه باشه همش😂😂

پیشاپیش میگم جواب آزمایش مثبتت گوارای وجودت انشالله جای دوقلوهای خوشگلت برات سبز بشه