2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
خانما کمپوت اناناس بعد انتقال ضرر داره ؟

نه من 5 روز اول خودشو خریدم خوردم، کمپوتش خاصیتی نداره همش شکره، خودشو بخر بخور.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما کمپوت اناناس بعد انتقال ضرر داره ؟

اتفاقا میگن عالیه

بچه هایی که مرکز مام رفتن دکتر بهشون گفته یه آناناس کامل رو پنج قسمت بکنید از روز اول تا پنجم هر بار یه قسمتش رو بخورید

البته میوه ی تازه ی آناناس. کمپوت نباشه بهتره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
باید پیش آنکولوژ برم یا ایمونولوژ؟! 

اگه رویان هستی برو پیش دکترهای خودشون. برو پیش پزشک خودت آزمایش ها رو می نویسه اگه مشکلی بود ارجاع میده به ایمونولوژی و انکولوژی.  اینطوری کمتر گیر میدن بهت  فکر کنم آزمایش های ایمنی باید با فاصله از انتقال جنین باشه 

خدایا شکرت
ممنون اخه نگران بودم میگفتن ک نمیدونم دهانه رحم رو باز میکنه و ازاین جور حرفا 

نه نگران نباش، هرچیزی متعادل بخوری مشکلی نداره، دمنوشای گرم و قاعده آور بعد از  انتقال خوب نیس.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام بچه ها. من میخوام انتقال بدم اما نمیدونم قبلش واکسن کرونا رو بزنم یا نه. ممنون میشم یکم راهنمای ...

عزیزم باید از دکترت بپرسی 

مرکز ما میگه تو هر مرحله ایی هستید واکسن رو بزنید

ولی بعضی مراکز میگن یکی دو‌ماه تا انتقال فاصله باشه 

خودم ۱۰روز قبل انتقال زدم

سلام عزیزم خوبی ؟ ببین یه دفعه سلفری بده خیلی بهتره 😉😉😉

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍