2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

@زینبی_بابا    

سلام عزیزدلم خوبی؟

من رویان میرم دکتر مشایخی واسه ۲۱ مهر واسم ان تی نوشته 

من و شوهرم دخترخاله پسرخاله ایم آزمایش ژنتیک ندادیم فقط کاریوتایپ دادیم حالا بنظرت من برم ان تی خدایی نکرده عددش بالا بود برم سلفری یا به دکتر بگم یه سره برم سلفری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم خودت بپرس ازش  من ۲۱ ام دوازده هفتم تموم میشه

ازماما پرسیدم دکتر نگفت چندهفته ام گفت طبق انتقال چند هفته ای گفتم ۹هفته گفت پس همونی

منم فکرمیکنم ۲۲ام ۱۲هفته تموم میشم به امید خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من تخمک کشی کردم بهم گفتن چندروز دیگه که پریود بشم دو پریود دیگه ک۶ بگذره وارد سیکل انتقال بشم انشالا حالا ازتون میخام بهم کمک کنین ببینم چه چیزایی بخورم چه مکملایی چه چیزایی رو رعایت بکنم‌ 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم خوبین عزیزم من الان ده هفتمه خیلی عذر میخام یبوست شدید گرفتم خیلی ببخشید تو دستشویی مجب ...

سلام گلم، ممنون، تو خوبی؟ زور زدن که کلا خوب نیس،ممکنه از پشت خون ریزی کنی، و اگه هماتوم داری اون موقع دچار لکه بینی بشی، ولی برای جنین اتفاقی نمیفته، شربت لاکسی ژل بخر بخور، ضرری برای خانم باردار نداره، کپسول فیتولاکس هم ملینه، دکتر گفت میشه بخوری.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون ازمحبتت دوست عزیزم.ان شالله که گل پسرشماهم به سلامتی بدنیابیادوهررررسال بارداربشی وکلی خاهربرا ...

ممنون مهربونم    

خانما من تخمک کشی کردم بهم گفتن چندروز دیگه که پریود بشم دو پریود دیگه ک۶ بگذره وارد سیکل انتقال بشم ...

به سلامتی گلم، پیاده روی زیاد برو، تو سیکل انتقال آب هم زیاد بخور، یک ماه مونده به انتقال بغیر از روزای پریود تخمدانا رو با روغن سیاه دونه ماساژ بده و ببند، سردیجات رو با مصلحاتش بخور، انشاءالله با اولین انتقال دامنت سبز شه عزیزم.

سلامت باشی گلم، الان بارداری؟ درخواست pgd تعیین سلامت از pgd تعیین جنسیت جداست و هزینه هاشون فکر می ...

عزیزم میشه بگی دقیقا چه ازمایشی دادی که متوجه شدی از نظر ژنتیکی مشکل دارین؟

دکتر من از رو پانکچر و تعداد تخمک ها بهمون کفت تخمکا مشکل ژنتیکی دارن

ولی گفت اگه انتقال بدی و بگیره و جنین برات بمونه یعنی مشکلی ندارن اما اگه مشکل داشته باشه خودش سقط میشه و نیازی نیست pgd کنید

عزیزم میشه بگی دقیقا چه ازمایشی دادی که متوجه شدی از نظر ژنتیکی مشکل دارین؟ دکتر من از رو پانکچر و ...

من و همسرم هر دو مینوریم، بار اول طبیعی باردار شدم ولی جنین ماژور بود و سقط کردم، دیگه برای pgd جنین و حل این مشکل وارد سیکل میکرو شدم.

خانما یه سوال اگه با ای وی اف باردار بشیم میشه تو پرونده بیمارستان اصلا نگیم ای وی اف هستیم و عادی برا زایمان بریم؟ چن من به هیچ کس نگفتم ولی استرس دارم اگه باردار شم موقع زایمان همراهم نفهمه.🤦‍♀️

سلام دوستان صبحتون بخیر

من یکشنبه تخمک کشی کردم گفتن سه روز دیگه بیا برا اطلاع گرفتن از جنین ها

حالا سه روز دیگه میشه چهارشنبه یا پنج شنبه؟؟؟کی باید برم؟

زنگ میزنم جواب نمیدن

امسال میکوبم