2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
به سلامتی گلم، پیاده روی زیاد برو، تو سیکل انتقال آب هم زیاد بخور، یک ماه مونده به انتقال بغیر از رو ...

ممنونم خاهری♥️♥️♥️

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ایشاالله گلم مامان شی به زودی،  کودوم مرکز میری؟!  چند تا انتقال دادن هر دفعه برات؟!&nbs ...

انشاالله ممنون از دعای قشنگت

دو مورد اول و کلینیک مادر دکتر خان آقا پناهی هر بار سه جنین اولی منفی دومی مشکوک به حاملگی 

پنج سال وقفه شد بدنم بهم ریخت ایندفعه هم پیش دکتر معصومه دوپور بیمارستان شمس انشاالله می‌خوام انتقال بدم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون محبتت عزیزم.ان شالله شماهم بارداربشی وکلییی نینی های سالم وصالح خدابهتون بده

ممنون جونم عزیزی که ممنون از دعای قشنگت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستان سلام، من تو سونو انومالی سرویکسم ۳۰ بود شکمی بعد که رفتم جواب انومالی رو نشون دکتر زنانم بدم ...

بله عزیزم استراحت کن من از ۳۳ شدم ۳۸

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
خانما بی‌بی چک چه مارکی خوبه؟ دقیق باشه؟

مدیکور

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
آره عزیزم الان بزن بذار لکه بینیت قطع بشه اگه سختت نیست روزی 2 تا آمپول جدا بزنی خوب جدا بزن اما چون ...

ممنونم نیلدا واقعا خداروشکر  که این تاپیک هست دورهم جمع بشیم ماهارو راهنمایی کنید وگرنه تو این راه طاقت فرسا داغون میشدیم خدا خیرتون بده الهی هم شماهارو هم آنا جونو 

بخدا حرفا وراهنمایی های شماها مثل آب رو آتیشِ برامون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام بچه ها. من میخوام انتقال بدم اما نمیدونم قبلش واکسن کرونا رو بزنم یا نه. ممنون میشم یکم راهنماییم کنید. 

و اینکه نگرانم که ماه آینده که میخوام برم واسه انتقال واکسن اجباری شده باشه. 

لطفا نظرتون رو‌ بهم بگین🙏🏽🙏🏽🙏🏽

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
نه گلم اصلا اتفاقا این جوری بهتره دولا راست شدن که هیییییییییییچ ربطی نداره، فقط اجسام سنگین بلند ن ...

سلام زینبی جون یعنی بعد انتقال نمازمونو میتونیم ایستاده بمونیم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍