2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@سارادلارام   سلام عزیزم ببخشید شما فکر کنم تو بیبی خیلی تخصص داری برایه هانی جونو حدس زدی که منفیه میگم اگه من بیبی چک بزنم پررگ تر بشه امیدی هست جمعه هم امپول اچ سی جی داشتم یا نه با امپولم تست کمرنگو پررنگ میشه چون یادمه تست هانی جون بالاییش پررنگ بود که گفت اخریش پایینیس میخوام از چهارشنبه هر شب بزنم تا جمعه شب دیگه شنبه نیازی به بیبی نیست از مایشمه😁😁😁😁

خدارو هزاران مرتبه شکر عزيزم، الهی که نامدار باشه، من تازه اقدام کردم مجددا بعد دوسال برم رویان نوبت ...

مرسی عزیزدلم

الهی با انتقال بعدیت مامان بشی و بیای خبر باارداریتو بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم مرسی  چند روز بود شما که میگفتین برا کیا خوندین من فکرم درگیر میشد که کی نوبت من میشه تا ...

قسمت بود روز قبل انتقالت برات بخونم

الهی بحق این ماه عزیز دو هفته دیگه خوش خبری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من چون ازدواجم فامیلی بود برام سلفری نوشتن هزینشم شد 3800 اگه براتون ننوشته نیازی نیست عزیزم ...

عزیزم من و شوهرمم دخترخاله پسرخاله ایم ولی دکتر نگفت سلفری بده.بنظرت برم ان تی خدایی نکرده اگه عدد بالا بود برم سلفری یا خودم به دکتر بگم یه سره برم سلفری؟ازمایش ژنتیک هم ندادیم ما

ممنون عزیزم انشالله🤲 توی سایت خوندم یکی از مواردی که درخواست سلفری میدن لقاح مصنوعی واسه اون میگم ...

اها نمیدونم من و شوهرم فامیلیم این دفعه برم از دکتر میپرسم سلفری بدم یا همون ان تی

دکتردیروز اصلا نگفت چند هفته ام🤔اصلا حرف نمیزنه گزارش سونو هم نمیده

عزیزم خودت بپرس ازش 

من ۲۱ ام دوازده هفتم تموم میشه 

@سارادلارام   سلام عزیزم ببخشید شما فکر کنم تو بیبی خیلی تخصص داری برایه هانی جونو حدس زدی که ...

سلام گلم 

عزیزم اگه بیبی چک میزنی بخاطر آمپول هاله بندازه هالش نسبت به روز پیش کمرنگ تره یعنی بیبی چک جمعت از بیبی چک چهارشنبت کمرنگ تره اگه نه ان شاالله باردار باشی بیبی چکت نسبت به روز قبل پررنگ تر میشه

بعد من شنیدم آمپول هاله رو تقریبا خاکستری میکنه باید صورتی باشه

ان شاالله که مثبته زدی عکسشو بزار ببینیم.

آزمایش هم حتما بده😊