2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
دوستان یه همفکری به من میدید؟ من نظراتتون رو میخونم. ممنون میشم تجربه خودتون و احساستون درمورد دکترت ...

اسپرم رو که میشه فریز کنند اما فکر می کنم فرش باشه بهتره. همسرت چقدر میتونه بمونه مگه؟ فقط زمان پانکچر اونم برای تشکیل جنین نیاز هست باشه که یه روز بیشتر نیست.

در مورد دکتر هم اگه تهران انجام میدی تیم دکتر نصر خوبه (کلینیک مام). دکتر اسرافیلی رو هم تعریفشو زیاد شنیدم خودم تازه باهاش شروع کردم امیدوارم که خوب باشه

سلام عزیزم خوبین عزیزم من الان ده هفتمه خیلی عذر میخام یبوست شدید گرفتم خیلی ببخشید تو دستشویی مجب ...

عزیزم خیلی بده زورزدن ممکنه به دهانه رحمت فشاربیادگلم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دور از جونت عزیزم چیزی نشده که اینجا مامانامون خونریزی قرمز داشتن اما نینیاشون تو بغلشونن استرس برا ...

نیلدا جان ساعت آمپولم ۳ بعدازظهر هستش الان ۱دونه دیگه بزنم اونوقت فردا دوباره همون ۳بزنم؟

مشکلی نمیشه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم خیلی بده زورزدن ممکنه به دهانه رحمت فشاربیادگلم

مهسا جان میشه اینو بهم بگی عزیزم

من ساعت آمپول پروژسترونم ۳ بعدازظهر هستش حالا الان دوباره لک دیدم ۱دونه دیگه آمپولو بزنم؟

بعد اونوقت فردام همون ساعت ۳ طبق روال همیشه بزنم؟

چیکار کنم؟

بگو که الان انجام بدم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
وای چیکا توروخدا بگو چیکار کنم سلام بچه ها میشه منو راهنمایی کنین من جمعه شب لک بینی با حجم زیاد د ...

عزيزم نبايد دوز پروژسترونتو كم ميكردي همون ٢ تا امپولو ادامه بده كم نكن

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم نبايد دوز پروژسترونتو كم ميكردي همون ٢ تا امپولو ادامه بده كم نكن

وای چیکا خدا نگذره از اون ماما که اینجوری گفت به من منم امروز قطع شد کم کردم باز الان دیدم لکو 

من ساعت آمپول پروژسترونم ۳ بعدازظهر هستش حالا الان دوباره لک دیدم ۱دونه دیگه آمپولو بزنم؟

بعد اونوقت فردام همون ساعت ۳ طبق روال همیشه بزنم؟

چیکار کنم؟

بگو که الان انجام بدم

شیاف دارم ولی خب دوزش با آمپول خیلی فرق میکنه که

خب پس امپول بزن الان حدود۷ساعت گذشته دیگه یااگه میتونی یه کم تحمل کن که دقیق بشه هردوازده ساعت پاهاتوبده بالایه بالش بزارزیرپات

خب پس امپول بزن الان حدود۷ساعت گذشته دیگه

اونوقت فردا طبق روال همیشه همون ساعت ۳ بعدازظهر بزنم؟

خب پس امپول بزن الان حدود۷ساعت گذشته دیگه یااگه میتونی یه کم تحمل کن که دقیق بشه هردوازده ساعت پاهات ...

خیلی نگرانم من دیروز یه بی بی زدم یه هاله محو انداخت خودم احتمال میدم مثبت شده باشم حالا با این قضیه دیگه چی میشه

خیلی نگرانم من دیروز یه بی بی زدم یه هاله محو انداخت خودم احتمال میدم مثبت شده باشم حالا با این قضیه ...

گرنگهدارمن ان است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد

اره تنظیم کن که بشه هر۱۲ساعت

مررررررسی عزیزم ممنون راهنماییم کردی بنظرت اتفاقی میفته؟ اگه گرفته باشن ومثبت بوده باشم