2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
@سارادلارام     سلام عزیزم خوبی  من امروز رفتم سونو گفت هماتوم کوچیکتر شده ولی هنو ...

سلام عزیزم قربونت 

خب خداروشکر ان شاالله زودتر جذب بشه بقیش

من میرم ان تی ان شاالله مشکلی نیست نمیرم سلفری

شما چرا می خوای بری سلفری؟

همون هفته ۱۲ میرن سلفری فک کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی ؟ آزمایشگاه نيلو، یا سازمان انتقال خون هم میشه بری گلم اگر مراکز ناباروری کیت خوب ...

مرسی گلم شما خوبی؟! 

بله رویان میرم بخام همونجا هم انجام میدن آزمایشم رو

ولی چون دکتر آزمایش برام ننوشته خودم میخام بیرون از مرکز برم دکتر و آزمایش بدم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نه من یه دخترخدابهم داددوسال پیش ای وی اف کردم.الان میخام تعیین جنسیت کنم میخاستم ببینم شرایطش چجوری ...

خدا دختر گلتو حفظ کنه عزیزم، انشاءالله به زودی یه داداش سالم و ناز براش بیاری.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مبارک باشه من ک دوبار انتقال داشتم افت بتا و یه سقط الان یدونه نی جنین دارم میخوام ببرم دکتر عارفی ا ...

انشاالله بسلامتی باشه عزیزم و با همین جنینا مامان بشی😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوستان یه همفکری به من میدید؟ من نظراتتون رو میخونم. ممنون میشم تجربه خودتون و احساستون درمورد دکترت ...

سلام عزیزم

خوشحالم که میخوای مجدد شروع کنی و با توجه به نارضایتی که از سیستم درمان اونجا داشتی خوبه که برای اومدن به ایران به توافق رسیدین

ان شاء الله اولین قدم های تلاشت در ایران با موفقیت همراه باشه 

درمورد دکتر و مرکز هم دوستان راهنمایی میکنند امیدوارم انتخابی که خیر هست نصیبت بشه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خانما دکترم این سری هم بهم امپول پروژسترون نداده فقط شیاف داده چیکارکنم ب نظرتون خودم بگیرم بزنم اشک ...

عزیزم من فقط روزی یدونه شیاف داشتم 

دفعه های پیش آمپول داشتم که منفی شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من۲۵ام میشم 12هفته وقت غربالگری دارم‌همون روز سلفری هم میدم ممنون عزیزم

عزیزم طبق سونو الان چند هفته ای؟

سلفری رو از هفته 11 میشه انجام داد عزیزم تا اگه اشتباه نکنم تا هفته 18 هم وقت داره من خودم 11 هفته ...

عزیزم هزینش چقد شد؟

دکتر ان تی نوشته برام یعنی منم سلفری بدم؟

مامان خانوم ها من فردا دارم میرم برای انتقال با تو دلی هاتون برام دعا کنین به خق این شب عزیز منم دو ...

عزیزم به نیتت سوره مریم خوندم الهی دو هفته دیگه خبر مامان شدنتو بدی 

التماس دعا

دوستم انقدر ناراحت نباش درکت میکنم من انتقال اول مثبت شدم ولی تا هفته ۹ بیشتر رشد نکرد و خیلی درد کش ...

عزیزم خیلی متاسفم

شرمنده ی سوال داشتم با سونو متوجه شدید رشدش متوقف شده؟قبلش خونریزی یا علائمی نداشتین؟

باید پیش آنکولوژ برم یا ایمونولوژ؟! 

ایمونولوژ

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا