2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
یعنی یک آن انگاری کل بدنم میلرزه کسی چنین علائمی داشته

خب عزیزم من تا یه استرادیول میخورم ضعف میکنم ماما بهم گفت استرادیول روی معده تاثیر میزاره باید مواقعی که معده ات پره بخوری

الان معلومه شما اینجوری میشی

آخه چرا ۴تا رو با هم میخوری

من بجات باشم چهار وعده میخورم

یا حداقل مثل یکی از بچه های اینجا که دوتا ده صبح میخورد دو تا ده شب

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سوم شهریور انتقال دادم منفی شد  حالا میخام برم آزمایش ایمنی بدم ببینم اوضام چجوریه  و ...

عزیزم انشاالله اینبار دامنت سبز بشه منم دوتا انتقال منفی داشتم اینبار بار سومم هست می‌خوام برم توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خب عزیزم من تا یه استرادیول میخورم ضعف میکنم ماما بهم گفت استرادیول روی معده تاثیر میزاره باید مواقع ...

خیلی ممنون آره اونجوری انجام میدم از فردا خیلی ممنون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام بچه ها کسی هست تو این تاپیک که اهل بندر عباس باشه؟و همون بندر انتقال داده باشه و جواب بگیره؟

من شغل همسرم با بندره .ولی کارامو یزد انجام دادام و هذینه دکتر و کارای انتقال ی طرف هذینه خونه رفتو برگشتم ی طرف خیلی هذینه بره میخوام همین بندر انجام بدم لطفا اگه کسی هست کمکم کنه 🙏

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
خیلی ممنون آره اونجوری انجام میدم از فردا خیلی ممنون

خواهش میکنم کاری نکردم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام چرا جواب نمیدین خانوما!!!  آزمایش ایمنی انعقادی رو فقط باید تو مراکز انجام بدم یا جای دیگ ...

عزیزم بعضی دکترا فقط یسری آزمایشگاه خاص رو قبول دارن

ولی بطور کلی آزمایشگاهای تخصصی و‌معروف اوکیه