2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
دوستان من امروز بارداریم پوچ اعلام شد. کسی راه حلی داره برا سقط؟ براساس تاریخ انتقالم توی هفته ۱۱ هس ...

عزیزم متاسفم الهی خدا کمکت کنه زودتر جاش پر بشه 🥺

چند روز پیش یکی از دوستان از تجربه شون گفتن که ۲،۳ روز دمنوش عروس پشت پرده خوردن و سقط شد و به کورتاژ نرسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها یه سوال داشتم کسی تازگیا هیستروسکپی کرده تو بیمارستان بهمن؟؟ میدونه هزینه اش چند شده؟

من خرداد انجام دادم با دکتر عارفی۴۲۰۰

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
روزی چند قلشق میخورد شوهرت عزیزم ، همینجوری برم مغازش بهم میدن یا باید از قبل سفارش بدیم ، راستش قرا ...

عزیزم یه قاشق ناشتا و یه قاشق شب یه ساعت قبل از شام میخورد. البته یه قاشق رو داخل یه لیوان اب ولرم مخلوط میکرد میخورد

دقیقا نمیدونم احتمالا اماده داره ولی ضرر نداره بهش زنگ بزن از قبل برات آماده کنه

شماره  و ادرسش توی تاپیکم هست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اخه ب ی ض ه های همسرم به شکل مادرزادی کامل نزول نکرده و گفتن علتش صددرصد همینه که اسپرمش ضعیفه منم گ ...

آهان چه خوب علت رو می دونید. همسر من دو سه بار پیش دو سه تا ارولوژ معاینه شده ولی در ظاهر مشکلی نداشته. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم روزی ۳تا استرادیول ۱ دونه آمپول ۵۰ پروژسترون ۱ دونه آسپرین ۱دونه فولیک اسید ۳تام متفورمین پس ...

آره گلم حتما 

23562000

حتی ساعات غیر اداری زنگ بزنی و این تیپ مشکلات اورژانس باشه اولش یه آقایی جواب میده ولی دکتر آنکال دارن وصل میکنه سوالت رو بپرسی

🌹🌹🌹🌹🌹 سلام دوستان وقتتون بخیر . دوستان من تو سیکل انتقالم دارم دارو میخورم یعنی ماه بعد انتقال ...

سلام عزیزم خوبی ؟گلم اون ملاتونین هست و کارکرد اصلیش رفع مشکلات خواب هست ولی گویا برای انتقال هم برخی متخصص ها تجوی  میکنن که من بلد نیستم علتش رو

در مورد تغییر نحوه مصرف هم از دکتر داروساز تو داروخانه ها میتونی بپرسی

زینبی جان زنگ زدم مرکز گفت پروژسترونتو ۲تا کن بزن چیزی نگفت از قطع کردن آسپرین راستی الانم رفتم دست ...

ببین هر چی بهت گفتن انجام بده گلم خیالت راحت 

اگر دیدی بهتر نشد دوباره بپرس ببین لازمه آسپرین هم قطع بشه یا نه

نیلدا جون، در این مورد با دکترت هم مشورت کن، اینجا به دوستم گفتند یک ماه ببین دو تا واکسن مختلف فاصل ...

آره گلم امسال میگن جدیدا حتی دو هفته هم نیاز نیست فاصله بیفته

ولی من شخصا میگم مثلا اگر واکسن کرونا زد و تب کرد بهتره بذاره حالش خوب بشه بعد بره مثلا واکسن کزاز یا آنفولانزا بزنه