2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم انشالا که بزودی جاش برات پر میشه  اگر اذیت نمیشی میشه بپرسم برای چه مشکلی ivf کردین ...

سلام پلی کیستیک و مورفو ۱ همسرم

نطفه مشکل داشت به گفته دکتر اومده تقسیم سلولی کنه دوتا بشه ناقص انجام داده

سلام عزیزم خوبی ؟نه بابا سقط کجا بود آخه دختر گل داروهات رو بگو گلم و از همه مهمتر زنگ بزن مرکزتون ...

عزیزم روزی ۳تا استرادیول ۱ دونه آمپول ۵۰ پروژسترون ۱ دونه آسپرین ۱دونه فولیک اسید ۳تام متفورمین

پس زنگ بزنم رویان ببینم چی میگه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🌹🌹🌹🌹🌹 سلام دوستان وقتتون بخیر .

دوستان من تو سیکل انتقالم دارم دارو میخورم یعنی ماه بعد انتقالمه بعد دکتر یه دارو بهم داده خواب آوره انگاری واناتونین هست اسمش . نمیدونم برای چی داده چون من اصن مشکل خواب ندارم . بعد دیشب برای اولین بار گذاشتم زبرزبونم بعد حالت شل که شد اومد روی زبونم چیکارش کنم میتونم بعدش آب بخورم آخه مزه خوبی نداره ؟ .؟

@زینبی_بابا

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
نترس فداتشم ديگه تو اين تاپيك اكثر بچه هارو ديدي كه اينجوري شدن شيافتو بيشتر كن و استراحت كن نگران ن ...

باشه عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزيزم بازم با مركزت حتما مشورت كن اونا بهتر ميدونن ولي در كل دز پروژسترون در طول رو پخش بشه بهتره مث ...

آره زنگ بزنم ببینم چی میگن مرسی عزیزدلم خدا بچه هاتو صحیح وسلامت بذاره بغلت الهی

زنده باشي گلم انشالله كنجدات صحيح و سالم و محكم به دلت چسبيدن😘

فدات بشم انشاءالله با دعای خیرت 

کاش لک بود حداقل دلم خوش میبود که شاید لک لانه گزینیه 😔😔😔

زنده باشي گلم انشالله كنجدات صحيح و سالم و محكم به دلت چسبيدن😘

زنگ زدم به مامای دکتر گفت آمپولتو دوتا کن تا قطع بشه 

خب پس همينكارو كن عزيزم. خيره

چیکا باز الان رفتم دستشویی دستمال کشیدم بود ولی کمتر از دیشب 

چیزی نگفت بهم که آسپرینتو قطع کن 

چیکا باز الان رفتم دستشویی دستمال کشیدم بود ولی کمتر از دیشب  چیزی نگفت بهم که آسپرینتو قطع کن ...

همون امپولو دوتاش كن قطع ميشه. استراحت كن پاهاتو بالاتر از سرت قرار بده

خداياشكرت....❤️ 
وای استراحت مطلق خیلی بده. منکه تمام بدنم خشک شده.

آره، چاره چیه، انشاءالله این روزام به سلامتی می گذره و نی نی میاد بغلمون تمامش فراموش میشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم خوبی ؟نه بابا سقط کجا بود آخه دختر گل داروهات رو بگو گلم و از همه مهمتر زنگ بزن مرکزتون ...

زینبی جان زنگ زدم مرکز گفت پروژسترونتو ۲تا کن بزن چیزی نگفت از قطع کردن آسپرین

راستی الانم رفتم دستشویی دستمال کشیدم بودش ولی کمتر از دیشب 

همون امپولو دوتاش كن قطع ميشه. استراحت كن پاهاتو بالاتر از سرت قرار بده

باشه عزیزدلم ببخشید توروخدا هی اذیتت کردم 

بنظرت الان بی بی چک بزنم یا زوده؟

اون سری بی بی چک زدم منفی بود همش استرس وناراحتی کردم شوهرم گفته این سری بی بی اصلا نمیخرم بزنی همون روز آزمایشت برو تست بده