2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پروژسترون رو سرخود زیاد و کم نکن چون هر مقداری بزنی تا مدتها باید همون مقدار رو حفظ کنی وگرنه ...

سلام عزیزدلم وای چقدر نگران شدم من اون شب از ترسم ۲تا شیاف زدم دیروز صبح زنگ زدم به مامای دکتر گفت آمپولتو ۲تا کن در روز تا لکا بینیت قطع بشه من دیگه شیاف نذاشتم آمپولو دیروز دوتا زدم یعنی الان اتفاقی افتاده؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الهییی قربووونت برم. نگو اینجوری عزیزم        چقد مهربونی شما اخه   &n ...

الهی که زودی اشک ذوق بریزی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@ماشالا   سلام عزیزم خوب شد لکه بینیت تو فکرت بودم

سلام عزیزدلم منون از پیگیریت پروانه جون شما خوبی؟

آره خداروشکر قطع شد ولی الان پست نازنینو خوندم خیلی ترسیدم

پریشب من تا دیدم اونقدر زیاده ۲تا شیاف گذاشتم دیروز صبح زنگ زدم به مرکز گفت آمپولتو ۲تا کن که منم همون ۲تا آمپولو زدم فقط دیروز حالا نکنه اتفاقی بیفته یعنی باید شیافم میذاشتم؟

سلام عزیزدلم منون از پیگیریت پروانه جون شما خوبی؟ آره خداروشکر قطع شد ولی الان پست نازنینو خوندم خی ...

خدا رو شکر که بهتری ای ما هم بدک نیستیم از دست این بلاتکلیفی دارم دیونه میشم تا شنبه والله اطلاعی ندارم میخوای از زینبی بابا بپرس اون بهتر میدونه ولی فکر کنم امپولو زیاد کرده دیگه شیاف نمیخواد 

سلام دوستانم.میگم من ۱۱انتقال هستم.تا ۷انتقال خیلی سینه هوم درد داشت و نوکش درد و حساس بود.ولی الان نرم و کامل بدون درد شده.بنظرتون ربطی نداره؟ کسی بوده اینجا اصلا سینه هاش دردی نداشته باشه و مثبت بشه

خدا رو شکر که بهتری ای ما هم بدک نیستیم از دست این بلاتکلیفی دارم دیونه میشم تا شنبه والله اطلاعی ند ...

وسوسه شدم بی بی چک بزنم پروانه بتطرت الان معلوم میشه یا زوده؟

اره اره بزو دختر ۵ روزه ای ای کاشمن امپول نداشتم الان صد تا میزدم یادمه مامان ماهک روز نه زد ولی منف ...

هنوز قبل زدن از استرس دست وپام یخ کرده ترسیدم

بسلامتی انشالله . یعنی قبلا ان تی رفته بودی جنسیتو بهت نگفت ؟

نه نگفت منم نپرسیدم ۱۶ هفتگی خودم رفتم گفت دخترن دیروزم همینو گفت دکتر

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم خدادخترای گلت حفظ کنه خدای من فرداکه اومدن هی لباس رنگی رنگی تنشون کن وذوقشون ببر   &nbs ...

سلامت باشی عزیزم ایشالله قسمت همه منتظرا،،الهی که خدا دامن همه روسبزززز کنه😍😍الهی امین یا رب العالمین

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزدلم منون از پیگیریت پروانه جون شما خوبی؟ آره خداروشکر قطع شد ولی الان پست نازنینو خوندم خی ...

اره بزن به ماهم بگوبی بی چک خونم افتاده پایین😂😂

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹