2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان وقتتون بخیر فردا صبح میخوام برم‌ پانکچر لطفا برام ‌دعا‌ کنید انشالله شماهم هر مشکلی دا ...

عزیزم اگر هایپر نشی پانکچر عمل سنگینی نیست همون روز رو استراحت کنی کافیه

فقط از فرداش تا چند روز کارهای سبک بکنی رابطه و جارو برقی و خم و راست نشی اوکیه 

عزیزم شما چند هفته سونو شکمی شدید من فردا سونو دارم۹هفته و دوروز به نظرت شکمی انجام میشه؟؟

عزیزم ببخشید که من جواب میدم، من ۸ هفته سونو شکمی دادم هم جنین و هم ضربان قلب رو دیدم و شنیدم و ۹ هفته که حتما دیده میشه

و خدایی که در این نزدیکیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرت احتمال داره بمونه؟ یعنی انقد گریه کردم یه ذره امیدم از دستم رفت

خدا بزرگه گلم بعله که امید هست خدا بزرگه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشالله عزیزم ممنون بابت دعای قشنگت خدا تو دلی شمارو هم حفظ بکنه و فرج خیر بده انشالله میشه جواب س ...

عزیزدلم کاراتو امشب بکن غذاتو درست کن که اگه شوهرت رفت سرکار فقط خودت داغ کنی بخوری بعدم روز اولو استراحت کنی بهتره خب

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دکتر بگی میدونه اینجا لیستشو گذاشته بودن یادم نمیاد کدوم صفحه بود.  بچه ها کسی ...

آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

Anti tpo

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم شما چند هفته سونو شکمی شدید من فردا سونو دارم۹هفته و دوروز به نظرت شکمی انجام میشه؟؟

6 هفته قلب رو دید البته بیرون

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ایمنی نداشتم ولی پرندزولونو بهم دادد ازمایش اره معلوم کرد خونم علیظه اونم شدید

اوکی

پس‌یعنی‌میشه‌گف‌احتمال‌منفی‌شدن‌ها‌به‌خاطر‌غلظت‌خون‌باشه..

آنوکساروبرات‌ازکی‌شروع‌کردش؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
امپول اچ سی جی دارم نمیتونم مثبت کاذب میده البته قبل امپول یکی زدم دوستان میگن کاذبه روزه ۴ودیگه نمی ...

منتظرم دهم بشه و‌با خبرهای خوب بیای😍

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
مرسی فدات 😘😍

چند هفته بودی دقیق؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚