2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ایشالا به سلامتی برا تعیین جنسیت انجام میدی یا برا بچه دار شدن؟؟ بلاست یعنی جنین 5 روزه و هچینگ یعنی ...

ممنون . برای بچه دار شدن بعد ۵ سال دیگه جنسیت برام مهم نیست 😄. 

مرسی ک جواب دادی 🙏

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
ممنون . برای بچه دار شدن بعد ۵ سال دیگه جنسیت برام مهم نیست 😄.  مرسی ک جواب دادی 🙏

امشاالله به سلامتی و انشاالله بار اول نتیجه بگیری و مامان بشی  خواهش میکنم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر هزینه داره شما میدونین ؟

نه عزیزم نمی دونم هزینشو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها مثبت شده بودم بتام ۱۱۷ بود افت کرده شده۲۶ حالم خیلی بده

ای وااااای الهی بمیرم برات عزیزم خیلی متاسفم 😭😔

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها مثبت شده بودم بتام ۱۱۷ بود افت کرده شده۲۶ حالم خیلی بده

با دل شکسته ات برا ماها دعا کن عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
علتش زیاده یا اسپرما خیلی خوب نبودن یا تخمک ها کیفیتشون پایین بودو نارس بودن با دلائل نامعلوم!!.نگفت ...

مهسا جون دلیلش چی بود که بار اول جنین نداشتی؟

من بار اول ۴ تا فولی داشتم که بعدش گفتند تخمک ها بالغ نبود و فقط یکی جنین شد که اون هم انتقالم منفی شد.

منم میخوام آی وی اف انجام بدم چیزی راجب جنین ها نمیدونم مثلا بلاست یا هچینگ . یکم راهنمایی م کنید بب ...

با نظر جنین شناس کارها انجام میشه بلاست یعنی ۵ روزه.هچینگ یعنی با لیرز پوسته رو نازک می کنن. من با دو تا بلاست منفی شدم اینبار گفتن ۳ روره انتقال میدیم. ریسک بلاست رو انجام نمیدیم

خدایا شکرت