2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
میخوام یه جشن تعیین جنسیت کوچیک بعد سالگرد مامانم بگیرم واسه همین گفتم تو برگه نوشت و الانن نمیدونم ...

ایشالله عزیزم بسلامتی 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله عزیزم بسلامتی 

ممنون عزیزم سلامت باشی 

به همچنین نی نی های ناز تو

زود بیا خبرمون کن😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ممنون عزیزم سلامت باشی  به همچنین نی نی های ناز تو زود بیا خبرمون کن😍

قربونت،،دعام کن فدات

چشم حتما میام میگم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
میخوام یه جشن تعیین جنسیت کوچیک بعد سالگرد مامانم بگیرم واسه همین گفتم تو برگه نوشت و الانن نمیدونم ...

خدا رحمت کنه مادرت رو . حافظ نی نی ت باشه 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
امپول اچ سی جی دارم نمیتونم مثبت کاذب میده البته قبل امپول یکی زدم دوستان میگن کاذبه روزه ۴ودیگه نمی ...

پروانه جان کی انتقال دادی مبارکت باشه انشاالله مثبت میشی این امپول اچ سی جی برای چیه خیلیا دارن من نداشتم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خدا رحمت کنه مادرت رو . حافظ نی نی ت باشه 

ممنونم عزیزم❤🤍❤❤

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خدایا خودت دل تک تک بچه های اینجا رو بزودی شاد کن🙏🙏🙏 از خدا میخوام شما هم یه دوره باردای راحت و ب ...

عزیزدلم چقدر مهربونی دعا کن برامنم محتاجم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من انقدر تو جریان میکرو دردسر و درد کشیدم که حتی یه معاینه ساده هم دلمو درد میار و اشکم میاد . برای ...

حق داری منم همینطور چه سختی ها که نکشیدم چه روحی چه جسمی و دردکشیدن چه مادی و بی پولی کشیدن که یه وقتایی حتی از خورد و خوراکمون میزدیم با همسرم تازه دوری راهم بماند ولی همشو به جون خریدم خدا خودش کمکم کرد تا عمر دارم مدیون رحم و بزرگی خداجونم که شامل حالم شد بقیه راهم میدم دست بزرگی خودش کمکم کنه شمام انشاالله به سلامتی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

خدامادرتون رو بیامرزه عزیزم کار خوبی میکنی انشاالله مبارکه به سلامتی حالا اشکال نداره بعدا به ما خبرشو بده😍😍

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
منم میخوام آی وی اف انجام بدم چیزی راجب جنین ها نمیدونم مثلا بلاست یا هچینگ . یکم راهنمایی م کنید بب ...

ایشالا به سلامتی برا تعیین جنسیت انجام میدی یا برا بچه دار شدن؟؟ بلاست یعنی جنین 5 روزه و هچینگ یعنی پوسته جنین رو نازک میکنن تا بهتر و راحت تر لانه گزینی انجام بده