2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
سلام بچه ها من تازه می خواهم شروع کنم  دکتر برام این ازمایش ها رو‌نوشته که فردا می خوام برم ان ...

واسه AMH بهترین حالت بین روزهای ۳ تا ۵ سیکله.

اگه پرولاکتین هم توی آزمایش نوشته،  بهتره ناشتا و صبح بری. واسه بقیه چیزها خیلی فرقی نداره.

سلام بچه ها من تازه می خواهم شروع کنم  دکتر برام این ازمایش ها رو‌نوشته که فردا می خوام برم ان ...

نه این آزمایشا روز خاصی نداره فقط باید ناشتا باشی

فقط آزمایش پرولاکتین نوشته که شرایطش زیاده باید اونا رو رعایت کنی مثلا شب کامل بخوابی ۳ ساعت از زمان بیداریت گذشته باشه ۲۴ ساعت قبل نزدیکی نداشته باشی لباس تنگ نپوشی و...تو اینترنت بزن میاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله کامل ۵۰۰۰ واضح بود دوتا خز یخورده کمرنگ بود فقط

عضلانی بود برایه منم ۵۰۰۰ عضلانیه میترسم کاذب بزنه دیشب زدم حالا میخوام اا پنج شنبه صبر کنم ببینم اگه زود روشن کنه به نظرم کاذب نیست ولی اگه دیر بالا بیاره دیگه امیدی بهش نیست به زور خودمو نگه داشتم

🌹🌹🌹🌹🌹 سلام دوستان وقتتون بخیر . دوستان من تو سیکل انتقالم دارم دارو میخورم یعنی ماه بعد انتقال ...

اره لعنتی انقدر بد مزس به منم دادن فکر کنم انصاری پور به همه ی مریضاش میده نگران نباش ولی به من گفتن تو برگم نوشتن بعد از مثبت شدن باید قطع بشه

بخاطر تنبلی شدید عزیزم از اولم دکتر روزی ۳تا داد بهم همیشه ام میگه نه کم کن نه قطع وزنمم ۹۵ متاسفانه ...

پس شما وزنت هم بالاست، همون روزی ۳ تا رو درست براتون تجویز کرده.

من وزنم ۵۷ هست ولی توی آزمایش تحمل قند، قند دوساعته ام بالا بوده و دکتر گفت که مقاومت به انسولین دارم، یعنی مستعد دیابت بارداری هستم، اونوقت روزی سه تا متفورمین برام تجویز کرد. به همین خاطر من میگم سه تا برام زیاده و فعلا کردمش دوتا، البته قبلا سه تا می خوردم بعد منفی شدن انتقالم کردم دوتا. چون با کمی مراعات غذایی فکر کنم کنترل میشه برای من.

آخه برا لانه گزینی مگه یه لک یا دولک نیست نازنین جون؟  برامن خیلی زیاد بود بعدم زیر دلم درد می ...

شما روز چند انتقالی؟ 

من روز سومم اینبار دکتر بهم ژل واژینال پروژسترون داد به جای آمپول هربار میرم دستشویی لکه بینی قهوه ای دارم که از عوارض ژله

🌹🌹🌹🌹🌹 سلام دوستان وقتتون بخیر . دوستان من تو سیکل انتقالم دارم دارو میخورم یعنی ماه بعد انتقال ...

سلام اون داروی ملاتونین زیر زبانی هستش باید کاملا بزاری زیر زبونت باز بشه چون جذبش دهانیه بعدش میتونی آب بخوری

سلام خانوما میشه لطفا کمکم کنین

من تخمک کشی کردم برا میکرو 10تا تخمک شد امروز زنگ زدم پرسیدم میگن فقط 2تا جنین شده علتش چی میتونه باشه ازصب خیلی داغونم با اون همه خرج فقط2تا

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
این همون ملاتونین است؟ چه دوزی بهت دادند؟ شبیه پاستیل هست؟ معمولا میگن روی تنظیم هورمونی تاثیر داره ...

نه پاستیلی نیست دقیقا شبیه قرص هست . 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
شما روز چند انتقالی؟  من روز سومم اینبار دکتر بهم ژل واژینال پروژسترون داد به جای آمپول هربار ...

من روز ۶ ام عزیزم هفته پیش همین روز انتقال دادم من آمپول دارم پروژسترون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره لعنتی انقدر بد مزس به منم دادن فکر کنم انصاری پور به همه ی مریضاش میده نگران نباش ولی به من گفتن ...

اره انصاری داده به من یه ماه پیش داد ولی من حس خوبی بهش ندارم نخوردم تازه شروع کردم . میتونم بعدش آب بخورم ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام خانوما میشه لطفا کمکم کنین من تخمک کشی کردم برا میکرو 10تا تخمک شد امروز زنگ زدم پرسیدم میگن ف ...

علتش زیاده یا اسپرما خیلی خوب نبودن یا تخمک ها کیفیتشون پایین بودو نارس بودن با دلائل نامعلوم!!.نگفت چندتا تخمک بالغ داشتی؟

من بار اول تخمک کشی از ۱۲ تا تخمک در اومده و ۱۰ تا تخمک بالغ هیچی جنین نداشتم نگران نباش

بار دوم هم از ۲۰ تا ۱۱ تا....خودشم به دلائل نامعلوم

پس شما وزنت هم بالاست، همون روزی ۳ تا رو درست براتون تجویز کرده. من وزنم ۵۷ هست ولی توی آزمایش تحمل ...

آره عزیزدلم 

انشاءالله خیر باشه برا هممون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام اون داروی ملاتونین زیر زبانی هستش باید کاملا بزاری زیر زبونت باز بشه چون جذبش دهانیه بعدش میتون ...

اره باز که میشه میاد روی زبونم تا آب نخورم نمیره پایین اعصاب خورد کنه . برای چی موثره که داده ؟