2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست
باشه عزیزدلم ببخشید توروخدا هی اذیتت کردم  بنظرت الان بی بی چک بزنم یا زوده؟ اون سری بی بی چک ...

نبابا اينچه حرفيه دخترجان. 

اگر ميبيني اذيت ميشي نزن بنظرم صبركن تا روز ازمايش انشالله كه با بتاي تپل مياي و مارو خوشحال ميكني😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
دوستان اینجا کسی هست هماتوم داشته باشه؟؟ من امروز صبح یکم لک دیدم رفتم برا اولین بار پیش دکترم ویزیت ...

سلام

من تو آخرای هفته 5 به دلیل خونریزی و لکه بینی تشخیص هماتوم 5 میلی دادن

ک 30 درصد ساک بارداری رو جدا کرده بود

الان حدود 20 روزه استراحت مطلقم و شیافم رو کردم سه تا

روش درمانش استراحت و پروژسترون درمانیه

پروژسترون هم از بین نمیبره جای بچه رو سفت میکنه ک هماتوم جدا نکنه

استرس نداشته باش داروهاتو دقیقا سر وقت مصرف کن و تا جایی ک می تونی بخواب

درصد خیلی زیاد با هماتوم بارداری سالمی دارند و هماتوم برای 25 درصد خانومای باردار اتفاق میفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه بار ivf منفی داشتم و مجدد تو سیکل بودم که آزمایش دادم ایمنی نداشتم دربرابر mmr بعد از اونجایی ...

نیلدا جون، در این مورد با دکترت هم مشورت کن، اینجا به دوستم گفتند یک ماه ببین دو تا واکسن مختلف فاصله بندازه بهتره. البته این مال پارسال بود که خیلی هم در مورد واکسن کرونا اطلاعاتی نبود، الان رو نمیدونم‌ شاید الان دیگه هیچ فرقی نداشته باشه ولی حداقل دو هفته فاصله بده تا خیالت راحت باشه 

عزیزم روزی ۳تا استرادیول ۱ دونه آمپول ۵۰ پروژسترون ۱ دونه آسپرین ۱دونه فولیک اسید ۳تام متفورمین پس ...

ممکنه بگید که شما چرا سه تا متفورمین دارید؟ وزنتون چقدره؟

به من هم سه تا متفورمین دادند. من بعد اینکه انتقالم منفی شد خودم کردمش دوتا، چون به نظرم سه تا برام زیاده🙈

سلام بچه ها من تازه می خواهم شروع کنم 

دکتر برام این ازمایش ها رو‌نوشته که فردا می خوام برم انجام بدم

ولی چیزی بهم نگفت از چندم‌پری برم

دیشب که گوگول کردم دیدم بعضی از ازمایش های هورمونی روز مشخصی از پریود باید انجام بشه کسی اطلاعی داره؟

🌹🌹🌹🌹🌹 سلام دوستان وقتتون بخیر . دوستان من تو سیکل انتقالم دارم دارو میخورم یعنی ماه بعد انتقال ...

این همون ملاتونین است؟ چه دوزی بهت دادند؟ شبیه پاستیل هست؟

معمولا میگن روی تنظیم هورمونی تاثیر داره.

ممکنه بگید که شما چرا سه تا متفورمین دارید؟ وزنتون چقدره؟ به من هم سه تا متفورمین دادند. من بعد این ...

بخاطر تنبلی شدید عزیزم از اولم دکتر روزی ۳تا داد بهم همیشه ام میگه نه کم کن نه قطع وزنمم ۹۵ متاسفانه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خوندن عزیزم بنظرم خیره برای لانه گزینی بچه ها دارن جاشون رو سفت میکنن 🥰  بی‌بی هم نزن زوده بخ ...

آخه برا لانه گزینی مگه یه لک یا دولک نیست نازنین جون؟

برامن خیلی زیاد بود بعدم زیر دلم درد میکرد جوری که میگفتم پریود میشم تا صبح الانم رفتم دستشویی دستمال کشیدم بودولی خیلی کمتر از دیشب

کاش حداقل یه کم بود دلمو خوش میکردم لانه گزینیه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍