2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
سلام خوبید  بچها واسم دعا کنید فردا سونو انومالی واسکن دارم دعا کنید بچهام سالم باشن،،اخه اصلا ...

به امید خدا همه چی عالی عزیزم مگه چند هفته‌ایی که تکون حسس کنی؟ تکون بالای ۲۰ هفته حس میشه تازه حرکت دوقلو کمتر هم هست 

به امید خدا همه چی عالی عزیزم مگه چند هفته‌ایی که تکون حسس کنی؟ تکون بالای ۲۰ هفته حس میشه تازه ...

قربونت برم عزیزم،،توکل بخدا،امروز ۱۸ هفته و۲ روزه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمایی که رویان بودن میشه بگین من بعد از سه روز پانکچرم که میگذره برام یه ازمایش نوشتن نمیدونم براچ ...

برا هایپریه که ببینین تا چه حد تو خونتونه منم اون آزمایشو دادم که دیگه گفتن انتقال نمیدیم تو خونم نشون داد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خانمایی که رویان بودن میشه بگین من بعد از سه روز پانکچرم که میگذره برام یه ازمایش نوشتن نمیدونم براچ ...

به من گفتن چون تو خونته باید بیشتر رعایت کنی و هروقت شکمت بزرگ شد و درد شدید داشتی بری بیمارستان ولی شکر خدا به اون جاها نرسید و خوب شدم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مرسي عزيز دلم ....ايشالله خدا بچه هات رو ببخشه بهت.....عزيزم چن وقت بعد از گرفتن كرونا ميشه انتقال د ...

والا اینو نمیدونم گلم چند وقت بعد میشه انتقال داد چون کرونا خیلی بدن رو اذیت میکنه، از دکترت بپرسی بهتره 

بلید بری اونجا انجامش بدی گلم، برای چک سلامتی شماست و حالا اگر مورد دیگه ایی باشه چک کنن

[QUOTE=209111909]خوب پس زوده برای حس کردن تکونشون ایشالا از دو هفته دیگه برات اون تو فوتبال بازی میکنن حالت جا میاد  ...[/QU

فدات ایشالله ،،ایشالله قسمت همه منتظرا بشه🥰

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
٨ و ١٠ سلولي براي روز دوم كه خيلي خوبه ولي موقع انتقال در ميارن ميزارن بلاست بشه كه انشالله همه شون ...

ممنون گلم 😘میگن باید خودمون درخواست بلاست بدیم وگرنه سر خود بلاست نمیکنن منم یه خورده میترسم از بین برن حالا که تقسیمات سلولیش خوبه میگم چندتاش رو بلاست کنن دیگه هر چی خدا بخواد

عزیزم بچت زنده موند خدارو شکر؟ الان که منفی شدم برام سخت نبود. داغ بچم انگار زنده شد.😪

نه عزيزم از دستش دادم😭😭

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم شما در چ حالید برای انتقال سیکل شروع نکردی

نه ابان ماه که پری شدم میرم ولی از دیشب اسپرین و اسید فولیک و متفورمین و میخورم شما شروع کردی چسب جنینم بگو بهشون بزنن بهت منم خراش چسب میخوام بدم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام گلم برا من معلوم نیس هنوز. فعلا ی جلسه لنفوسیت تراپی رفتم. 12 این ماه جلسه دومو باید برم. میخوا ...

انشاالله که با این انتقالمون من شما تبسم عزیز همه منتظرای گروهمون مامان میشیم من که اخرین شانسمه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵