2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046214 بازدید | 684504 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه پانکچر اشکالی نداره اون واسه ازمایش اسپرمه که نباید تا ۳ روز نزدیکی کنی

تخمک کشی کردم ۵ تخمک داشتم گفتن عیب نداره تخلیه شده اصلا ما به بعضیا میگیم یه روزقبلش تخلیه بشن دعاکن ۵ جنین بشه

تخمک کشی کردم ۵ تخمک داشتم گفتن عیب نداره تخلیه شده اصلا ما به بعضیا میگیم یه روزقبلش تخلیه بشن دعاک ...

عزیزم سونوی قبل چندتا تخمک داشتی؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم اتفاقا مایعات باید زیاد بخوری اما باید حواست به ادرارت باشه حجمش باید با مایعاتی که مصرف میکنی ...

مرسی عزیزم چشم فدات

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام انشالله ب سلامتی منم یکشنبه پانکچر میشم میگم بعد عمل میشه تو خونه مثل روزای عادی بود یا نه من ...

نه عزیزم من هایپر شدم درد داشتم ولی الان بهترم خداروشکر هایپرم شدم ۱۸ تا هم ازم تخمک کشیدن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
به سلامتی انشالله یه داداش خوشکل واقعا دختر عشقه دلسوزه ولی دله دیگه میخواد من عاشقه پسرم میخوام برا ...

من خوب بچه هام بزرگن دیگه عقلشون میرسه

البته دختر بزرگم با دومی ۵ سال اختلاف سن داره ولی از کلاس اول قشنگ کوچیکه رو مراقبت میکرد خیلی کمک ام کرد بچه ام 

من و همسرم هر دو با هم‌کار میکنیم کارمون هم جوری هست که سفر زیاد میریم می دونم با این پروسه که می خواهم برم واردش بشم سختی زیاد میکشم اما خوب می خوام امتحانش کنم

در ضمن اگه خدا لطف کنه و دوباره مادر بشم می خواهم کانادا زایمان کنم چون ویزای مولتی دارم که ۲ سالش مونده هنوز

و از پایان ۵ ماهگی باید از ایران برم تا یک ماه بعد از زایمان

اتفاقا به دکتر کلینیک مام هم گفتم این موضوع رو

من خوب بچه هام بزرگن دیگه عقلشون میرسه البته دختر بزرگم با دومی ۵ سال اختلاف سن داره ولی از کلاس او ...

عزیزم دکتر منتظری رو با تحقیق انتخاب کردی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اخه چطوریه، چرا هرجا یه قیمت میدن؟ یعنی 30 تاشو گرفتید 250؟

اره گلم

ازاد میشد ۸۵۰

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جون ادرس داروخانه رو برام ميفرستي بي زحمت عزيزم

عزیزم توی پژوهشگاه رویان یه داروخونه داره اونجا 

رویان میدونی کجاس؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍