2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
من دیروز گرفتم عزیزم 30 تاش شد 1500 گفت آزادش میشه 2100 یه زنه بنده خدا پول نداشت دوباره رفت به دکتر ...

خیلی سخته نمیدونم چرا دولت هیچ حمایتی نمیکنه اونی که پول نداره امپول بخره حتما در توانشم نیست خودشو بیمه کن و بعد بیمه تکمیلیشه خدا هیچ کسیو وارد این راه درمان نکنه انشالله همه طبیعی باردارشن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هماتوم لخته خونیه پشت ساک بارداری عزیزم فقطم با استراحت و دز پروژسترون یا دفع میشه یا جذب خیلی خیلی ...

بله دز پروژسترون رو بالا برد گفت روزی دوتا امپول بزن ولی شیاف ننوشت گفت امپول قوی تره چشم استراحت میکنم خداکنه زود ازبین بره میترسم نکنه خدای نکرده بزرگتر بشه برام سونو نوشت برا دوهفته دیگه خداکنه همه چی خوب باشه مرسی راهنمایی کردی عزیزمم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من روزی شش تا استرادیول میخورم.دکتر بهم فقط آسپرین داده انوکسا بهم نداده در صورتی که ژن علظت خون دار ...

به منم فقط آسپرین داده بود حتما غلظت خونت زیاد نیست با آسپرین حل میشه

سلام من امروز پانکچر دارم ساعت ۳ ونیم بعد دیروز صبح همسرم تو خواب تخلیه شده حالا تکلیف چیه ؟کسی میدو ...

واسه پانکچر اشکالی نداره اون واسه ازمایش اسپرمه که نباید تا ۳ روز نزدیکی کنی

به منم فقط آسپرین داده بود حتما غلظت خونت زیاد نیست با آسپرین حل میشه

سلام نداجون خوبی عزیزم.نه زیاده دکتر خون که رفتم آسپرین۸۰با انوکسا۶۰۰۰ گفت که بزنم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
هپارینو من ۳۰ تاشو سیصدو خوردها ی گرفتم

آهان ممنون.میگم عزیزم من به امیدخدا یکشنبه انتقال دارم مشکل انعقادی دارم فقط بهم آسپرین داده اشکالی نداره؟؟برای شما کی انوکسارو گفتن شروع کنی؟؟

من دیروز گرفتم عزیزم 30 تاش شد 1500 گفت آزادش میشه 2100 یه زنه بنده خدا پول نداشت دوباره رفت به دکتر ...

سلام ببخشید شما از کجا انوکسا گرفتید امروز همه جا رو گشتم فقط ۶ تا گیر آوردم شش هزار دکتر نوشته اازه داروخونه گفت از این هفته اگه بیا قیمتش آزاد بیمه قبول نمیکنه دونه ای ۱۹۰ هزار 

آهان ممنون.میگم عزیزم من به امیدخدا یکشنبه انتقال دارم مشکل انعقادی دارم فقط بهم آسپرین داده اشکالی ...

به من هپارین داد به جای انوکسا ۵۰۰۰رشو داد از حدودا ۱۰ روز قبل انتقال روزی دوتا منم خونم غلیظه شدید واسپرینم داد کاش به دکترت میگفتی

بچه ها چکار کنم امروز روز اول پروژسترون بود که زدم داغونم نمیتونم بشینم یا درست راه برم بدجور اذیتم😣شما راهکاری ندارین که به این وضع نیفتم😥

دستت درد نکنه یعنی اصلللا نمیتونم راه برم منم کم اب میخورم این عادت بدو از بچگی داشتم حالا شروع کنم ...

آره عزیزم حتما تاثیر داره از الان شروع کن تاثیرشو فردا میبینی چون بجز درد اصلا خطر هم داره 

منم آب زیاد نمیخوردم ولی این چند وقت یک لیوان آب که میخورم لیوان بعدی رو پر میکنم میزارم جلوم که تا یکساعت بعدی بخورم یادم نره