2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
واقعا بي انصافيه😔😔من با انوكسا بازم خونم ١٥ هستش. اصلا علتش معلوم نيست چيه يهويي سر به فلك كشيد

خوبه که ما آخراشیم بیچاره اونایی که تازه اول راهن ماهی 2 میلیون فقط شیاف و انوکسا ومکلای بارداری میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
واقعا بي انصافيه😔😔من با انوكسا بازم خونم ١٥ هستش. اصلا علتش معلوم نيست چيه يهويي سر به فلك كشيد

عزیزم من امروز داروخانه رویان گرفتم ۳۰ تا شد هشتصد و خورده ای با بیمه تامین اجتماعی فقط ۲۵۰ تومن شد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من امروز پانکچر شدم بهم گفتن اب زیاد بخورم  و دوع بی نمک و فیله کبابی و سفیده تخم مرغ !الان دیدم بعضیا میگن مایعات زیاد باعث میشه شکم آب بیاره الان تکلیف چیه بخورم یا نخورم مایعات

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم من امروز داروخانه رویان گرفتم ۳۰ تا شد هشتصد و خورده ای با بیمه تامین اجتماعی فقط ۲۵۰ تومن شد

اخه چطوریه، چرا هرجا یه قیمت میدن؟ یعنی 30 تاشو گرفتید 250؟

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
حمایت؟ تو 1 ماه قیمت یه دارو دوبرابر شده دقیقا دو برابر بعد میگن بچه بیارید، اخه چطوری از پس هزینه ...

ای بابا خدا خودش به همه کمک کنه واقعا این هزینه ها کمرشکنه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خانما من امروز پانکچر شدم بهم گفتن اب زیاد بخورم  و دوع بی نمک و فیله کبابی و سفیده تخم مرغ !ال ...

عزیزم اتفاقا مایعات باید زیاد بخوری اما باید حواست به ادرارت باشه حجمش باید با مایعاتی که مصرف میکنی بخونه وگرنه شکمتون داره آب میاره 3 روز خیلی باید حواست به حجم شکمت و وزنت باشه

منم 3 روز رعایت کردم اوکی شدم عزیزم 

خانما من امروز پانکچر شدم بهم گفتن اب زیاد بخورم  و دوع بی نمک و فیله کبابی و سفیده تخم مرغ !ال ...

سلام انشالله ب سلامتی منم یکشنبه پانکچر میشم

میگم بعد عمل میشه تو خونه مثل روزای عادی بود یا نه

من شوهرم بعد عمل و برگشتن ب خونه میخواد برگرده سر کار یا بگم مرخصی بگیره؟؟؟

امسال میکوبم 
چون 3 بعدظهر تقریبا دیگه معده خالیه واسه اینه اذیت میشید حتما با معده پر و ترجیحا بعد صبحانه باشه قر ...

ممنون عزیز دلم. از امروز با غذا دارم میخورم. داروخانه رفتم گفت بیار ببینمشون بهت بگم😐

خدایا شکرت

سلام عزیزم

میشه راهنماییم کنین 

من 3 هفته باردار بودم و نمیدونستم و متاسفانه واکسن mmr زدم و واقعا خیلی عذاب کشیدم تا الان چون بعضی دکترا گفتن عوارض داره بعضیام گفتن نه اون موقع چون لانه گزینی نکرده بوده هیچ تاثیری رو جنین نداره، اینه که شدید از واکسن زدن واهمه دارم دست خودم نیست اسمش میاد حالم یه جوری میشه اما دکترم اصرار داره که باید واکسن کرونارو بزنم 3 هفته بعدشم یعنی تو 28 هفته واکسن کزازمو بزنم سوالم اینجاست که اگه تصمیم به زدن واکسن گرفتم دقیقا 1 هفته بعد از واکسن کزاز باید دز دوم واکسن کرونارو بزنم اینا تداخل باهم ندارن میشه وایسم هفته 28 اول کزاز بزنم 3 هفته بعد دز اول واکسن کرونا رو بزنم؟ 

@زینبی_بابا      

سلام من امروز پانکچر دارم ساعت ۳ ونیم بعد دیروز صبح همسرم تو خواب تخلیه شده حالا تکلیف چیه ؟کسی میدو ...

عزيزم اصلا نگران نباش من شب قبل از عملم اين مشكل واسه همسرم بوجود اومد كه زنگ زدم مركز گفت مشكلي نداره

کمکککكک کمکککک لطفاً زود جواب بدین

سلام دوستان انشاالله بزودی همتون طعم مادر شدن رو بچشید

من دیروز ۳تا جنین بلاست انتقال دادم از دیروز زیر شکمم درد داره هم اینکه امروز دیدم به زیر مایورم یکم ترشح پنیری انگار دیدم چیکار کنم و اینکه عفونت آیا باعث میشه که لانه گزینی اینا انجام نگیره

به سلامتی عزیزم منم انتقال اولم خادم بود . مهربون تراز موسوی فره .انتقال اولتونه ؟

بله عزيزم انتقال اولمه…. شما مركز ميرين ؟؟؟ يا مطبش ميرين؟

ميشه مشكل تون و سن تون رو بگين البته اگه اشكالي نداره

سارا جون ادرس داروخانه رو برام ميفرستي بي زحمت عزيزم

خداياشكرت....❤️