2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
فاطمه هستم خدا خیرت بده ان شاالله هرچی میخوای خدا بهت بده عزیزم

عزیزم هم اسم هستیم 

انشاالله همه چی حل میشه خدا بزرگه حتما بیادت هستم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره عزیزم من خریدم آزاد دونه 69500 با بیمه تامین اجتماعی دونه 41500 خیلی گرون شد یهو خدا لعنتشون کن ...

سلام عزیزم‌

من یه چندتا اضافی دارم 

اگر تهران هستی خصوصی هماهنگ کنیم بیا ببر 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه عزیزم ان شالله بسلامتی این ۹ ماه رو بگذرونی. فقط توضیح بده انتقال چندم بودی و چه کارهایی انجا ...

عزیزم مرسی انتقال دوم بود ایمنی بدنم مشکل داشت اینماه سرم آی وی جی تزریق کردم

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
سلام عزیزم هماتوم تو بارداری با ای وی اف خیلی رایجه اکثره بچه ها داشتن منم داشتم باعث لکه بینی و گاه ...

اره لکه بینی داشتم برا همین دکترم سونو کرد گفت هماتومه کوچیکه کنار ساک بارداری برا همین لک داری میترسم بزرگ بشه همش درازکشیدم خداکنه جذب بشه خداکنه دو هفته دیگه میرم سونو ازبین رفته باشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم مرسی انتقال دوم بود ایمنی بدنم مشکل داشت اینماه سرم آی وی جی تزریق کردم

مبارکه عزیزمم انشاالله بارداری خوبی داشته باشی به سلامتی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مرسی عزیزم😍😍 دعا کنید فقط بتام خوب باشه

مطمئن باش خوبه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها  من امروز بی بی چک زدم روز نهم انتقال  یه هاله خیلی خیلی کمرنگ زیر ۱۰ دقیقه ...

بله اعتماد کن منم روز 9 زدم هاله داشت دیگه یه روز درمیون بی بی میزدم هی پر رنگ تر شد دیگه روز 15 انتقال کامل دوخط پر رنگ افتاد و روز 17 رفتم آزمایش انشاالله بتای خوبی داشته باشی

مطمئن باش خوبه 

سارادلارام جون دیروز رفتم سونو شدم شکر خدا یکی از جنینا گرفته و گفت هماتوم کوچیک کنار ساک بارداری وجود داره و 4 هفته و 4 روزه بود برا همین لکه بینی داری هماتوم بزرگ نشه یه وقت استرس گرفتم

سلام دوستان من از دیشب از زانو به پایینم داره میترکه گرفته بد جور انگار مثله چوب شده روزی ۴تا استرادیول میخورم چه کار کنم خوب بشه میگن استرادیول نمیدونم چه بلایی سره پاها میاره خطرناک نباشه میشه راهنمایی کنید

سارادلارام جون دیروز رفتم سونو شدم شکر خدا یکی از جنینا گرفته و گفت هماتوم کوچیک کنار ساک بارداری وج ...

خداروشکر😍😍😍الهی کنجدتو سالم بغل کنی 

نگران نباش عزیزم فقط استراحت کن کلا درازکش باش یا بشین فقط واسه دستشویی و اینا بلند شو اگه مادرت یا مادرشوهرت نزدیکته بگو برات غذا درست کنن استرس هم نداشته باش ان شاالله زود دفع میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چیکااااااا بیاااا میگم بتای شما چن بود دوقلو داشتی

عزیزم ببخشید من جواب میدم من ۱۳ انتقال بلاست بتام ۲۵۰۰ بود یه قلو بود.یکی از بچه ها فکر کنم ۶۰۰ بود دوقلو بود

ممنون هیدروکسی ۳ بعد از ظهر میخوردم یهو جاشو اینقدر عوض کنم مشکلی که نیست؟ متفورمین هم هم دارم دو تا ...

چون 3 بعدظهر تقریبا دیگه معده خالیه واسه اینه اذیت میشید حتما با معده پر و ترجیحا بعد صبحانه باشه قرصای ایمنی

نه مولتی ویتامینا تداخل نداره با متفورمین عزیزم باز اگه شک داری ببر داروخونه هم بپرس همه داروهایی که داری باید با معده گر باشه پس مجبوری تقسیم کنی تو وعده هات فقط رویال ژلی رو دکتر به همسرم گفته بود حتما ناشتا نیم ساعت قبل صبحانه بخوره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️