2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
ممنونم عزیزم شک داشتم دوباره صبح زدم مثل همون شد

مبارکه گلم برا همه این لحظه رو آرزو کن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم خودم خیلی سختی کشیدم اصلا فراموش نمیکنم همیشه دعاتون میکنم 

انشاالله بارداری سالمی داشته باشی گلم انشاالله انشاالله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنونم خودم خیلی سختی کشیدم اصلا فراموش نمیکنم همیشه دعاتون میکنم 

عزیزدلم مبارکت باشه ان شاالله بسلامتی بگذرونی این دورانو و فندقتو بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
واقعا همینه حالا تکون خوردنشو که بفهمم باید استرس اینکه یه روز تکون نمیخوره داشته باشیم😂😂

آره عزیزکم آماده باش به اون لحظات ملکوتی هم به زودی نزدیک میشی، مال من پریروز منو سکته دادا قشنگ سکته، هرچی شیرینی خوردم به پهلوی چپ خوابیدم دریغ از یه تکون، آماده شدم برم بیمارستان توراه چنان لگدی زد دیگه خاندانشو همه رو گفتم😂😂، فقط میخواست منو سکته بده، امروز که به دکتر گفتم دعوام کرد گفت اون بیشتر روز و خوابه نباید حساس بشی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بله درسته منم جنین سه روزه انتقال دادم ممنون عزیزم فعلا امروزو برم خداکنه همه چی خوب باشه یکم ازاین ...

ممنونم بابت دعات مامان قشنگ

همه چیز خوبه شک نکن

بیا از خودت خبر بده عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم بهم انرژی مثبت دادی فقط فعلا نباید کارای سنگین انجام بدم؟مثلا جارو برقی و خم و راست شدنم ...

عزیزم من هنوزم که 6ماهم تموم شده خودم اصلا جاروبرقی نمیکشم سعی کن این کارارو بسپری به همسر یا کسی که بتونه کمکت کنه اوایل خیلی خیلی رعایت کن عزیزم 3 ماهو رد کنی خیالت راحت راحت میشه