2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
زينبي جون ٣١ هفته هستم وزنم تو ١٢ روز حدود ٨٠٠ گرم رفته بالا اين زياده؟بخاطر نوسان فشارخونم هرروز فش ...

نه دیگه گلی تکونهاشون رو حس میکنی نترس

و اینکه شما باید تحت نظر باشی دیگه نگرانی اضافه یعنی جنین آزاری 🤣🤣🤣🤣

سلام ببخشید من روز ۱۱ رفتم سونو یه فولی ۱۹ ۱۴ ۱۳ تخمدان چپم داشتم یه دونه ۱۷ راستم داشتم دکتر گفت فق ...

برای جوان سازی تخمدان هست عزیزم که بهتر نتیجه بده، منم در همین حد میدونم، بلد نیستم 😅😅😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قراره یکشنبه هیسترو سونو گرافی انجام بدم شما تجربه ای داشتید من نمی دونم چرا اینقدر ترسو شدم 😩

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

سلام دوستان.من ۷روزه انتقال دادم دوتا جنین.از روز سوم تا حالا همش دلدرد و کمر درد و لگن درد میگیرم.مثل پریودی.دکترم گف دوتا بی کیفیتارو فعلا انتقال میدیم برات چن ممکنه تو محیط آزمایشگا از بین بره ولی توی رحمت رشد کنه.

حالا نمیدونم امیدوار باشم یا نه.توکل بخدا.اخه من پارسالم میکرو کردم فقط دوتا جنین شد که انتقال دادم و منفی شد.حالا اینسری ۶تا فریز دارم به غیر این دوتا که انتقال دادم.خیلی دوست دارم مثبت بشم و خلاص

برای جوان سازی تخمدان هست عزیزم که بهتر نتیجه بده، منم در همین حد میدونم، بلد نیستم 😅😅😅

ببخشید زینب خانوم من تو سیکل پانکچر هستم کلی تخمک دارم فردا تخم کشی دارم انشالا ولی دکتر به جا اینکه ازادسازی بده دو روز قبل عمل بهم دیفریل دادهdecarelin داده

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نه دیگه گلی تکونهاشون رو حس میکنی نترس و اینکه شما باید تحت نظر باشی دیگه نگرانی اضافه یعنی جنین آز ...

مرسي عزيزدلم. اره تكوناشون خوبه خداروشكر يكيشون يكم تنبل تره اما اون يكي قشنگ پدر معده و پهلورو در اورده😂مرسي كه هستي گلم😘❤️

خداياشكرت....❤️ 
اخ چقدم بده واقعا ادم اذیت میشه پس به خارجی و ایرانیش ربطی نداره  من دکترمم گفته بود شیر پرچرب ...

آره خیلی، البته من بیشتر اوقات سال یبوستم🤭 ولی تغذیه هم مهمه واقعا

ممنون عزیزم، ایشالا همراه با این موج مثبتی بی بی چک که راه افتاده تو گروه منم این وسطها مثبت بشم 😉

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈