2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
نه مکرمه جون. منفی شدم😔

خیلی ناراحت شدم عزیزم😢 خداخودش کمکمون کنه، دلت شاد بشه❤

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
بچه ها ببینید بی بی من مثبته یامنفی امروز ۱۳روز انتقالمه بعد ۵دقیقه بعد یه ربع

ازین مثبت تر؟؟؟🤩

مبارکه انشاالله به سلامتی😍

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من هنوز نه پانکچر شدم فقط ۱۰ تا تخمک دارم ک دکتر گفت کوچک هستن و سینال ۲۲۵ میزنم و hmg از دیروز سه پودر در یک و نیم آب گفت روند رشدشون کمه

واقعا نمیدونم چمه از الان ک نه پانکچر شدم نه میدونم چند تا جنین میشن و... خیلی حس ناامیدی و ناراحتی اومده سراغم دلم میخواد همینجوری گریه کنم

قبلا دو روز مونده ب پریود اینجور میشدم میگفتم عادیه اما الان نمیدونم 

خیلی ناراحتم الکی

شوهرمم میگه حالا هیچی نشده ک تو اینجوری میکنی!

چکار کنم؟؟؟؟حس میکنم نتیجه نمیگیرم

امسال میکوبم 
الهي بسلامتي. مطمئن باش همه چي عاليه عزيزم😘😘

عزیزم ببخشید من الان یه دفعه کلی ترشح ازم خارج شد ترشح شیری رنگ بعد زیر دلمم انگار انقباض داره هی میگیره ول میکنه گاهی وقتا فکر میکنم از داخل سوزن میزنن به شکمم به نظرت طبیعیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ندا شاید ریز تکون میخوره تو نمیفهمی  جفتت چجوریه وضعیتش  ببین شکمت از تو حس نمیکنی؟ خوب ...

عزیزم نمیدونم دکترمم همینو میگه چون تو سونو سه بعدی میدیرم تکون میخوره میچرخه ولی اصلا نمیفهمم.جفتم گفت قدامی بالا

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
واقعا یعنی ۹۹ درصد گفتن مثبته باورم نمیشه میخام وابسته این حالم نشم

به هیچی وابسته نشو😉😄 ولی بدون که مثبته عزیزم🤗

من شکمم بزرگ شده ولی،  تو به خاطر جفتته که قدامیه نگران نباش دختر اون نمیذاره حرکتاشو حس کنی و ...

واقعا همینه حالا تکون خوردنشو که بفهمم باید استرس اینکه یه روز تکون نمیخوره داشته باشیم😂😂

ندا شاید ریز تکون میخوره تو نمیفهمی  جفتت چجوریه وضعیتش  ببین شکمت از تو حس نمیکنی؟ خوب ...

مادرشوهرم میگه نگران نباش به باباش رفته تنبله😂😂

بچه ها ببینید بی بی من مثبته یامنفی امروز ۱۳روز انتقالمه بعد ۵دقیقه بعد یه ربع

مثبته عزیزم مبااارکههه انشالله که ۹ ماه بارداری راحتی داشته باشی😍😍😍😍

فدات شم هنوزم شک دارم تا آز بدم شما مطمئنی😢

اره عزیزم 

چند روزه انتقال دادی 

چه علائمی داشتی 

جنین بلاست بود؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
پروانه‌جون‌به‌نظراین‌وزن‌کم‌کردنات‌هم‌خیلی‌تاثیرداشته

شاید میگن اثر دارخ عزیزم ولی بعضی از دوستان میگن امکان نداره روز ۴ بیبیچک مثبت باشه کاذبه دیگه تا روز ازمایش توکل بهخدت