2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست

@مهربون21

آره پرگناکر کانسپشن رو بگیر خوبه برای قبل انتقال 3 دوره بخور، کیوتنم بگیر ادامه بده ایشالله این آخرین جنینات یه دوقلوی تپل و مپل برات میشه دیگه وقت نکنی نینی سایت بیای، من والا تیروییدم پرکار شده دارم وزن کم میکنم، دکتر دید کم میکنم شک کرد آزمایش نوشت دیدم بله پرکار شده تیروییدم فعلا با بچه از وزن قبل بارداریم 1 کیلو کمتر شدم حالا امروز وقت دکتر دارم برم ببینم چی میگه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مرسی عزیزم شکرخداخوبم‌ باید یکشنبه بعدی برم سونو داپلر شماخوبی؟؟

منم خوبم خداروشکر

من دیگه ۲۱ مهر باید برم ان تی

به شما نگفت کی بری ان تی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به نظرت زود روشن شده میشه بهش دل بست

عزیزم ان شاالله که مثبتی ولی سه روز بعد انتقال ازمایش نشون نمیده چه برسه بیبی چک جنین بلاست روز ۵ بعد انتقال کامل لانه گزینی میکنه و اچ سی جی وارد خون میشه حداقل روز ۷ میشه با بیبی چک فهمید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شنبه انتقال دادم دیشب ساعت ۱۲شب زدم ولی زیر ۵دقیقه خط دوم افتاد همین که ادرار بالا رفت مشخص شد ولی ه ...

خوب عزیزم بی بی مال قبل از هاش سی جی مگه نیست؟ 

قبل بی بی کی هاش سی جی داشتی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام توروخدا بهم کمک کنید چیکار کنم گلاب به روتون الان رفتم دستشویی لک قهوه ایی ازم خارج شد ترسیدم چ ...

نه عزیزم منم لکه بینی هنوزم میاد و میره و فندوقم شکر خداسلامته تازه من هیچ دارویی هم استفاده نمیکنم، هیچ نگران نباش که استرس روی ترشح هورمونات تاثیر بد میزاره

و خدایی که در این نزدیکیست
من رویان میرم دو روز بعد میگن اگه مشکلی نباشه انتقال میدن اگرم نه فریز میشه من خودم پنجشنبه پانکچر د ...

مرسی عزیزم ممنونم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من رویان میرم دو روز بعد میگن اگه مشکلی نباشه انتقال میدن اگرم نه فریز میشه من خودم پنجشنبه پانکچر د ...

شما چندتا تخمک داشتین چندتا جنین شد براتون دوز داروهاتون چی بودبه من فقط سینال داد

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم وروجکه 😍😍خوشبحالت واقعا خیالت راحته متوجه میشی که سالمه و هست دیگه هفته بعد نوبت دکتر دارم ا ...

من شکمم بزرگ شده ولی، 

تو به خاطر جفتته که قدامیه نگران نباش دختر اون نمیذاره حرکتاشو حس کنی وگرنه وروجک اونجا داره حسابی آفتاب بالانس میزنه

ولی خوب یه روز اگه دیر تکون بخوره یا نخوره کلا میمیرم و زنده میشم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من فکر میکردم اپیلاسیون مجاز نباشه اگه اشکالی نداره که میرم

نه میتونی بری عزیزم من از اولش رفتم چون اصلا اعصاب ژیلت رو ندارم، همه میگن بهترین روش ژیلت، اپیلاسیون به خاطر دردش میگن که خودتو منقبض نکنی که اونم ماه های اول خطر داره الان دیگه چیزی نمیشه 

عزیزم کی آزمایش میدی؟ علائم چیزی داری؟ 🤓

من آزمایشم میشه روز ۱۵ انتقال، پنجمه مهره ولی چون اربعینه تعطیله. فرداش آزمایش می دم به امید خدا ✌

ببین من کلا موقع پریودی هم علایمم فقط درد یا حالت پریودی زیردل و پاهامه، که الانم گاهی این حالات رو دارم، گاهی هم هیچی. همین فقط. دفعه قبلم همینجوری بودم ولی درد پریودیم بیشتر میشد بعضی وقتها و یکبارم لکه دیدم. کلا فرقی نکردم با اون سری

تو چی علامت داری؟ 😊

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈