2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

سلام توروخدا بهم کمک کنید چیکار کنم گلاب به روتون الان رفتم دستشویی لک قهوه ایی ازم خارج شد ترسیدم چیکار کنم برا عصر نوبت گرفتم برم پیش دکتر تو شهر خودم فقط برا امروز آمپول مونده دیگه تموم میشه چون من فقط روزی یه دونه آمپول پروژسترون دارم تا عصر من دق میکنم به نظرتون این نشونه سقطه زبونم لال؟؟؟؟؟؟ چیکار کنم؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام توروخدا بهم کمک کنید چیکار کنم گلاب به روتون الان رفتم دستشویی لک قهوه ایی ازم خارج شد ترسیدم چ ...

سلام دوست عزیزم. به خودت استرس نده.... 

لک در حد قهوه ای واقعا ترس نداره.....

فقط استراحت کن. پروژسترونتم بزن امروزم که ویزیت میشی..... 

من رسما خونریزی کرده بودم..... 

الان پرنسسم خانومی شده برا خودش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به روی ماه خواهرهای گلم. ببخشین یه مدتی نبودم. چشام یه کم اذیت میکنن و نمیتونم زیاد نور گوشی رو تحمل کنم. خیلی دلم میخواد کنارتون باشم..... 

برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام..... 

دوستون دارمممممممم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه مطمن باشش منم مثل شما شک داشتم چند روز هی میزدم تلافی همه بی بی منفی هامو درآوردم 😂😂😂

من الانم ولم کنی هفته ۱۷ میرم بی بی چک میزنم انقدر دوست دارم

الانم میرم‌ قبلیهارو همش نگاه میکنم ذوق میکنم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام دوست عزیزم. به خودت استرس نده....  لک در حد قهوه ای واقعا ترس نداره..... فقط استراحت کن. ...

اره قهوه ایی بود گفتم نکنه امپولم کمه یه دونه که اینجوری شد اره عصر میرم دکتر ای جانم خدا حفظش کنه چی بگمم همه راهمون استرسه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من الانم ولم کنی هفته ۱۷ میرم بی بی چک میزنم انقدر دوست دارم الانم میرم‌ قبلیهارو همش نگاه میکنم ذو ...

خخخ ای جااان😂😂 بخدا منم همینجوریم هر روز بی بی هامو نگاه میکنم و ذوق مرگ میشم تازه جدیدا آزمایش بتامم بهش اضافه شده هی نگاه میکنم😂😂

اره قهوه ایی بود گفتم نکنه امپولم کمه یه دونه که اینجوری شد اره عصر میرم دکتر ای جانم خدا حفظش کنه چ ...

عزیزم تا جایی که میتونی استرست رو کم کن میدونم نمیشه صفرش کرد اما هر چقدر استرس کمی داشته باشی هم برا خودت خوبه هم برا تو دلیت عزیزم..... 

ببین بعدا عوارض همین استرسها چند برابرش به خودت و دردونه (هات) بر میگرده..... 

سلام عزیزم. تاپیک قبلیت آزمایش ذخیره تخمدانتو دیدم. ذخیرت خیلی هم عااااالیه. فقط استرس باعث شده دارو ...

مرسی عزیزم اره جنین دارم واسه انتقال کنسل کرد

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
خخخ ای جااان😂😂 بخدا منم همینجوریم هر روز بی بی هامو نگاه میکنم و ذوق مرگ میشم تازه جدیدا آزمایش بت ...

آ ه بی بی چک + واقعی خیلی عالیه..... 

من هنوزم دارمشون و یادگاری نگه داشتم..... 

البته من بی بی چکام بعد سونوی قلب بودن!!! 

اما یادگاری خوشگلی هستن..... 

ولی قبل آز چون خیلی استرس میده مو توصیه نمیکنم.....

الان که مامان شدین ولی می‌چسبه..... 

اینم یادگاری پرنس و پرنسس من..... 

قابل توجه دوستای گلم که رنگ بی بی چک و پر رنگ و کمرنگ بودنش بهشون استرس میده..... 

این بی بی چک‌ها همه مال بعد تشکیل قلبه یعنی هفته 6-7 بارداریم..... 

برا بتای بالای 100 هزار..... 

پس الکی الکی به خودتون استرس ندین..... 

نیلدا جان پرگناکر چیه ؟ مولتیه؟

سلام عزیزدلم،آره عزیزم مکمل قبل بارداریه پرگناکرکانسپشن

روش نوشته بهتره 3 دوره قبل بارداری مصرف بشه رحم رو آماده میکنه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم قبل امپول اچ سی جی بی بی چک زدم زیر دو دقیقه هاله انداخت حالا نمیدونم از چسپ جنین نیست به ...

روز چند انتقالی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍