2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
😘😘😘🤩🤩🤩 یدونه اس

ای جونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره بابا من خوره ی بیبی دارم سره اون یکی بارداریامم جلوتر از موعدم میزدم کرم داشتم این وقتا انا جون ...

دور از جووون عزیزم انشاالله که مثبتی و گل پسر یا گل پسراتو بغل میگیری عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بله دوبار بخاطربالانرفتن ضخامت

من امروز 7بود روز هفتم چه دارویی میگرفتین واقعا خیلی سخت بود برام امروز فقط گریه کردم

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
نه اونم امپوله مثله انوکساست همون کارو میکنه

عزیزم دو نوع یعنی آمپول داد میشه اگه مزاحم نیستم توضیح بدی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
وا من روز ۱۳ پریودم ۶ بود دارو بهم دادتا بالا رفت چراااا کنسل کرد

نمیدنم میگفت رحمت بهم ریختس

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
منم می‌خوام شیاف تجویز کنه  انشاالله که همه مون نتیجه بگیریم ممنون از دعای قشنگت عزیزم انشاالل ...

ایشالا 🤲🤲

به امید خدا، ممنونم عزیزم 🤗

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه من همیشه یبوستم در حالت عادی ولی شانس اوردم این بار اصلا یبوست نداشتم

خداروشکر حالا من اصلا یبوستی نیستم ولی از روزی که استرادیولو شروع کردم یبوست شدید گرفتم که تا انتقالمم باهام بود حالا اگه قسمت بشه بخوام دوباره انتقال داشته باشم باید بگم خارجی بده بهم

دخترا من گلوم یکم درد میکرد پولک و آویشن دم کردم خوردم  تو نت خوندم پولک برا بارداری مضر نیست ...

سلام پولک قائده آور هست من مواقعی ک دیر میشد دو لیوان میخوردم میومد تو بارداری خیلی خطرناکه

امسال میکوبم 
سلام بچه ها من امروز روز ۸ انتقالم  روز دوم لک بینی قهوه ای کوچیک داشتم دلدرد پریود دارم از ه ...

ایشالا که خیره و در درون شما یکی دو جنین وروجک درحال رشده الان 😊😍

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈