2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046501 بازدید | 684518 پست
ببخشید سوالای من زیاد شد سرم رو ب چ کسایی تجویز میکنن و از چ دوره ای باید مصرف بشه

اگه منظورت سرم آی وی آی جی و اینترالپید هست

به کسانی که مشکلات ایمنی داشته باشن یا خودایمنی بدنشون بالا باشه

بعضی متخصصای ایمونولوژی میگن بین ۷۲ تا ۴۸ ساعت قبل از انتقال زده بشه و بعضی دیگه بین ده تا ۷ روز قبل از انتقال.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره عزیزم خیلیا بودن  این اصلا ثبت شده نیست که جنین فریز مثبتیش بیشتره

عه اخه خیلی استرس داشتم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم یه سوال میشه دوساعت بعد از استرادیول ،آسپرین و مصرف کرد؟؟

من که میخوردم مشکلی هم نداشت 

آسپرین رو شب میخوردم 

استرادیول هم هر هشت ساعت یکی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
قربون اون دل نازکت برم عزیزدلم، قربون اشکات، الهی به حق همین اشکات عید امثال با نینی تو شکمت که داره ...

واییی نگوالهی سلامت باشی عزیزدلم😘😘😘

چقدر خوب دعاکردی برام عزیزدلم واقعا عالی بودیه دنیاممنونم🙏🙏🙏

چشم خوب شدمکمل هاروگفتی نمیخورم فقط د3میخوردم, پرگناکشن چی هست؟! کیوتن هم تازه تموم کردم میخرم

اره پیاده روی میکنم بلکه وزنم کمی کم شد. تو چندکیلواضافه کردی؟ من20کیلواضافه دارم👻👻👻.عزیزم الهی که نی نی نازت رو سلامت بگیری بغلت. وروجکمون شیطونه که هی لگدمیزنه مامانشو😻😻😻

@تورک_آنا     عزیزم ی سوال پرسیدم چند خط بالا ممنون میشم راهنمایی کنی  واینکه تویک ...

منم mthfr دومیش هیتروزیگوت بودم. فک کنم از رو این گف غلظت خون دارم. و باید انتقال دادنی هر روز آنوکسا بزنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم ممنون چکارکنم پس یکیش آزمایش شوهرمه یکیش خودم.حالا میخا انتقال بدم اشکالی نداره؟؟

دکترت تدابیر لازم رو انجام میده گلم ولی خودت تا قبل از انتقال هر شب یک عدد آهن فروفورت گاین بخور همراه ویتامین سی با معده خالی 

ترجیحا سر ساعت باشه، مثلا قبل از خواب هر شب 

ولی خب از دکترت هم بپرس حتما 

گوشت و این چیزا بیشتر تو برنامه غذاییتون بذار

ضمن اینکه کم خونی در مردان بررسی بیشتر میخواد، متخصص داخلی برن همسرتون

خونرساني بهتر انجام ميشه عزيزم

حالا راست هم بیشتر بخوابه طوری نیست 😉 😉 😉 😉 بذار راحت باشه بابا 

در این حد بی اهمیت هست که من خودم زمان بارداری هر طرف حال میکردم میخوابیدم چپ و راست برام مهم نبود 

دوستانی که واکسن کرونا زدید، یه سوال دارم.

من امروز دوز اول رو زدم، حالا این آمده توی ذهنم اگه این ماه طبیعی باردار باشم مشکلی پیش میاد به خاطر زدن واکسن؟؟ ( این فکر و خیالها یهو میاد به ذهنم)

@زینبی_بابا    

دکترت تدابیر لازم رو انجام میده گلم ولی خودت تا قبل از انتقال هر شب یک عدد آهن فروفورت گاین بخور همر ...

ممنونم عزیزم وقت گذاشتید.اشکالی نداره برای همسرن؟؟البته ایشون کبدشون هم چربه ممکنه که ربط داشته باشه؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
@fioralba     سلام عزیزم خوبی؟چخبر؟ میگم من دو روز ایناس اصلا تهوع ندارم فقط غذا میخورم ...

سلام عزیزم خوبی ایشالا که خیره و جفت داره مسیولیت کیسه زرده رو بعهده میگیره بخاطر همین علایم کمتر ممکنه بشه، من جنس حالت تهوعم فرق کرده و بیشتر حالتی دارم که انگار میخوام مدام اوغ بزنم. البته من دوباره از دیروز لکه بینی دارم که خیلی کم و قهوه ای روشن هست.

ایشالا که برای جفتمون بخیر میگذره

و خدایی که در این نزدیکیست
اگه منظورت سرم آی وی آی جی و اینترالپید هست به کسانی که مشکلات ایمنی داشته باشن یا خودایمنی بدنشون ...

من همون روز انتقال زدم آی وی آی جی رو، نیم ساعت قبلش

البته درستش این بود که دو ساعت قبلتر بزنم ولی چون دیر صدا زدند که برم داخل نشد

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
یعنی روزی که پسرم دنیا بیاد کتک پیچش میکنم اینقدر میزنمش که همش در حال تکون خوردن باشه مگه میشه بچه ...

لاغری ؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚