2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046587 بازدید | 684530 پست
بچه ها جونم درحق هم خیلی خیلی دعا کنیم  من شنبه انتقال دادم ولی انگار میدونم منفیه خیلی خیلی ن ...

نگو جونم منم گاهی امیدوارم گاهی نه اما خدا خیلی بزرگه انشاالله به دل ما نگاه می‌کنه منو تو هم باردار میشیم همه مون انشاالله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیره انشالا عزیزم بسلامتی به امید خدا یکماه آینده کلی مامان جدید داریم 🥰🥰

انشاالله انشاالله انشاالله ممنون از دعای قشنگت،عزیزم.😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دکترت گفتی؟؟؟ ماله من قهوه ای بود گلم فقط یبار یادمه ۱۸ هفته خون ریزی روشن داشتم دکترم گفت چند رو ...

اره به دکتر گفتم گفت استراحت کن روزا لکه بینی ندارم شبا قبل خواب انوکسان میزنم صبحا قطره قطره میاد دوباره قطع میشه تا فردا صبح

ممنون عزیزم عاجزانه میخوام ازخدا جونم مثبت بشی و این حال خوب قسمتت بشه برای منم دعاکن بقیشم بخیر برگ ...

عزیزدلم مطمئن باش این ۹ ماه به خیر وسلامتی میگذره انشاءالله ونی نی یا نی نی های نازتو بغل میگیری🤲🏻

هردعایی میخونم ذکری که میگم بخدا جلو چشمم هستین اسمتونو میارم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نگو جونم منم گاهی امیدوارم گاهی نه اما خدا خیلی بزرگه انشاالله به دل ما نگاه می‌کنه منو تو هم باردار ...

الهی آمین

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنونم خوبم درگیر این دکترا هستم. اصرار کن برات بنویسن. ما همسرامون آزو هست بهتره آزمایش تکمیلی انجا ...

انشالله که با موففیت پیش بری.باشه عزیزم .نوبت مشاوره بگیرم میام با دکترم مشورت میکنم.مرسی

والله من اينجا چند جور ديدم بعضيا از روز انتقال دكترشون حساب ميكنه بعضيا از روز انتقال به اضافه سن ج ...

استاندارد داره دلبخواه دكتر نيست ، در بارداري طبيعي سن بارداري از اولين روز اخرين پريود هست ، براي ivf از روز انتقال بعلاوه ي ٢ هفته 

در واقع سن بارداري از سن تخمك حساب ميشه و زايمان بر همين اساس انجام ميشه در سزارين انتخابي در هفته ٣٩ سزارين انجام ميشه

منم دنا میرم احتمالا. اگه قطع کنیم۴۸ساعت مشکلی برای جنین پیش نمیاد؟من غلظت خون دارم به گفته دکترم .ب ...

والا دکتر به من گفت مشکلی نیست قطع بشه منم مشکل غلظت خون دارم، با دکترتون هم مشورت کنید ببینید چی میگن ایشالله که خیره 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
شما چند هفته دادی ازمایش؟چندروزه جواب اومد؟ من۱۵هفته ام برامن ریسک تریزومی۲۱روزده۱به۴۲۲.انتی۱/۳بود ...

منم با همسرم فامیل هستیم اما هیچکدوم از فاکتورام ریسک نداشت دکتر کلا از اول به جای آزمایشای غربالگری برام سلفری نوشت نگران نباش چیزی نیست این آزمایشا الکی واسه خیلیا ریسک میزنه سلفری خیلی دقیقه جنسیت هم میگه، من 11 هفته و 4 روز بودم انجام دادم جوابش هم 3 هفته طول کشید تا بیاد عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ویتامین دی من به ۶۳ رسید دکتر غدد گفت دوز ۱۰۰۰ رو ادامه بده چه جالب دکتر شما گفته قطع کن

آره بعد انتقال قطع کرد کلا اما دوباره باردار که شدم از هفته 12 برام شروع کرد همون 1000 رو

آره نمی دونم الان نرماله یانه، ولی دیگه می گذارم اگر به امیدخدا مثبت شد ۱۰۰۰ می خورم، چون اون ۵۰۰۰۰ ...

آره کار درستی میکنی عزیزم انشالله که آزمایشت مثبته و خبر خوش میدی بزودی برات دعا میکنم اگه قابل باشم