2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
مرسی عزیزم 💌 آها پس حتما نیازی نبوده که بهم نگفته

خواهش میکنم گلم انشاالله همه چی بخوبی پیش بره برات

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم گلم در این زمینه اطلاعی ندارم ازکجا فهمیدی تخمک گذاری نداشتی؟ 

من هر ماه از روز ١٠-١١سيكل ترشحات تخمك گذاري دارم كه زياده و از طرفي كيت ميزارم و روز ١٢-١٣ تخمك گذاريم هست.بعدش هم دماي اول صبح رو ميگيرم و متوجه ميشم تخمك آزاد شده.ولي بعد از هيسترو كه البته مصادف شده با زدن دو دوز واكسن كرونا من نه ترشحات تخمك گذاري دارم و نه كيت مثبت ميشه نميدونم علتش هيسترو هست يا از عوارض واكسن 

آره ادم میمونه به کدوم اعتماد کنه اما به نظرم اگه ویتامین دی تون نرمال شده دیگه نیازی نیست دز بالا م ...

آره نمی دونم الان نرماله یانه، ولی دیگه می گذارم اگر به امیدخدا مثبت شد ۱۰۰۰ می خورم، چون اون ۵۰۰۰۰ تا دو هفته حداقل کافیه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام چیکا جان. امروز رفتم دکتر گفت زمان زایمان طبیعی میشه 3 آذر ولی اگه سزارین بخوای  یک هفته ...

بله بله😂براي من ان تي زده ٢٣ ابان ولي فكر كنم همون اوايل ابان بيفته چون طبق ان تي ميشم ٣٩ هفته معمولا ٣٧ سزارين ميكنن.هرچي رسيده تر به دنيا بيان به نفعمونه كمتر اذيت ميشيم انشالله سروقت به دنيا بيان. ولي زمان اصلا نميگذره اصلا🤕

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستای قشنگم  تروخدا یه سوال میمرسم هر کی دید و جوابش رو میدونست بده من ۱۸ شهریو انتقالم ...

عزيزم منم تا ٧ روز خونريزي داشتم بعد پاك شدم و روز ١٠ مجدد خونريزي كردم به مدت يك روز و قطع شد.از دكتر پرسيدم گفت رحمت كامل پاك نشده بوده.آخه ضخامت آندومتر به خاطر دارو زياد ميشه و بايد به حد طبيعي برسه

سلام چيكا جان خوبي عزيزم اوضاع فشارت چطوره؟

سلام عزيزدلم والله چندروزيه با رژيم غذايي دارم كنترل ميكنم بين ١٠ تا ١٣ نوسان داره. خدا كمكم كنه به خير بگذره . مرسي كه به يادم بودي فداتشم

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزيزدلم والله چندروزيه با رژيم غذايي دارم كنترل ميكنم بين ١٠ تا ١٣ نوسان داره. خدا كمكم كنه به ...

خداروشكر عزيزم ايشالله ميگذره اين روزا ني ني ها ميان تو بغلت

نيلدا جون من هنوزم ٥٠٠٠٠ ميخورم

ااا مگه ویتامین دی پایینه تو آزمایشا؟ والا من سرچم زدم نوشته بود تو بارداری لازم نیست دز بالا ویتامین دی نمیدونم چی بگم،من بعد 2 ماه مصرف دز 50000 ویتامین دیم اومد رو 34 که دکتر گفت دیگه باید قطع بشه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بله بله😂براي من ان تي زده ٢٣ ابان ولي فكر كنم همون اوايل ابان بيفته چون طبق ان تي ميشم ٣٩ هفته معمو ...

وای خدایا، زمان نمیگذره اصلا، منم طبق انتی میوفته وسطای آبان، الان دکتر میگه آخرای آبان😑😑

💚💚💚 به امیدخدا همچنین برای شما

انشاالله انشاالله انشاالله.🙏🙏🙏😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره ادم میمونه به کدوم اعتماد کنه اما به نظرم اگه ویتامین دی تون نرمال شده دیگه نیازی نیست دز بالا م ...

سلام عزیزم

ظاهرا همینطوره نظرات متفاوته

با اینکه ویتامین دی من پایین بود (۹) دکتر نوین ( دکتر  غدد) در بارداری فقط دوز روزانه  ۲۰۰۰ تجویز کرد حتی وقتی بعد ۵ هفته بازم پایین بود (۱۸) گفت همون دوز ۲۰۰۰ رو ادامه بده  یک ماه بعد که به حد نرمال رسید (بالای ۳۰)  گفت روزانه دوز ۱۰۰۰ بخور

در صورتی که پزشک خانواده مون که دکتر خوبی هم هست گفته بود هفته ای ۵۰۰۰۰ بخور اشکالی نداره که من به تجویز دکتر غدد عمل کردم 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ااا مگه ویتامین دی پایینه تو آزمایشا؟ والا من سرچم زدم نوشته بود تو بارداری لازم نیست دز بالا ویتامی ...

ویتامین دی من به ۶۳ رسید دکتر غدد گفت دوز ۱۰۰۰ رو ادامه بده

چه جالب دکتر شما گفته قطع کن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست