2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
به به     مباااااارکه. ان شاالله به سلامتی تا اخر عزیزم.

سلامت باشی عزیزم ایشششالا قسمت خودت مثبت بشی و خوشحالم کنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستای گللم من امروز 17 انتقالم ازمایشم مثبت بود و عدد بتام 1279 بود خوبه بنظرتون؟؟ تا اخر عمرم ...

مبارکت باشه عزیزم چشم و دلت روشن انشالله دوران بارداری خوبی داشته باشی❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه همون دونقره اما بادکنک وکیک عالیییه کاش بگیرید😍😍😍 فیلمم بگیریدبامونوپاد یادگاری خیلی دع ...

ان شاالله 

چشم حتما عزیزم همیشه به یادت هستم.

لطف میکنی😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستای گللم من امروز 17 انتقالم ازمایشم مثبت بود و عدد بتام 1279 بود خوبه بنظرتون؟؟ تا اخر عمرم ...

سلام گلم عالیه😍😍مبارک باشه الهی

۸ ماه دیگه سالم‌ نی نی یا نی نی هاتو بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اینجاکسی هست که بره رویان؟ من اونجاوقت گرفتم براماه آینده میخوام بدونم کدوم دکترخوبه؟ 

من رویان میرم دکتر مشایخی و مصطفایی عالین

الحمدالله الحمدالله الحمدالله 

ان شاالله بهترین دوران بارداری را تجربه کنی و لذت ببری

این خوشحالی گوارای وجودت

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

خدا رو شکر مبارک باشه عزیزم انشالا بارداری راحت و خوشی داشته باشی مامان خانم 🥰🥰  عدد بتات هم عالیه 

برای ما منتظرا هم دعا کن کدوم مرکز بودی؟ 

سلام دوستای قشنگم  تروخدا یه سوال میمرسم هر کی دید و جوابش رو میدونست بده من ۱۸ شهریو انتقالم ...

من هم دقیقا این مشکل رو داشتم. فکر کنم به خاطر داروهای هورمونی که استفاده کردیم دچار خشکی  واژن شدیم و یا اینکه دیواره رحم کامل نریخته.

واای چقدر زیاد حتما دوقلو داری😍😍😍😍😍😍 مبارک باشه عزیییزم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلااااامممم وای وای تبریک میگم بهت مامان خانومی

چه لطف بزرگی شامل حالت شده... مرسی ازدعای قشنگت😍😍😍الهی بزودی نصیب تمامی بچه های تاپیک ومنم