2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جونم درحق هم خیلی خیلی دعا کنیم  من شنبه انتقال دادم ولی انگار میدونم منفیه خیلی خیلی ن ...

عزیزم این ناراحتی بخشیش از تاثیر داروهاست. امیدوارم مامان بشی همین بار. فکرهای منفی فقط توی دل آدم رو خالی می کنه و همین. پس سعی کن بسپری به خدا و مطمئن باش اون بهترینهارو برامون می خواد 😍❤

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مررررسی آلا جونم چقدر قشنگ حرف میزنی دختر خدا به دل پاک ومهربونت نگاه کنه وجواب چشم انتظاریاتو خیلی ...

الهی قربوووونت برم. بخدا میفهممت. بالاخره آدمیزادیم دیگه. طبیعیه کاملا تموم این احساسات. مخصوصا با این همه داروی هورمونی که میخوریم. منم واقعا تصورش برام سخته ولی امید و توکل مون فقط ب خداست که قطعا خیر محض هست و خیر محض میخواد برای همه مخلوقاتش.

الهییییی که دست پر و دل خوش و نی نی به شکم   از ماه صفر بیرون میری عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ی سوال من میخوام ب دکترم بگم ک برام دو بسته جنین انجام بدن یعنی ۴ تا جنین ب نظرتون شانس رو افزایش می ...

من این رو تو به مقاله خوندم که تعداد سه جنین بیشتر فقط احتمال چندقلویی زایی رو افزایش میده و تاثیری روی افزایش احتمال باروری توی همون سیکل نداره. باز صحبت کن با دکتر و جنین شناست.

سلام دوستای قشنگم 

تروخدا یه سوال میمرسم هر کی دید و جوابش رو میدونست بده

من ۱۸ شهریو انتقالم منفی شد و چند رو بعدش پریود شدم و تا سه روز پیش خونریزی داشتم

کلا دیگه پاک پاک شدم و حتی لکه بینی نداشتم

دیشب غروب خیلی ببخشید رابطه داشتم و بلافاطله بعد از رابطه باز خونریزی پریودی اومد و سراغم تا الان ادامه داشته خون رقیق قرمز

اخه چرا؟از چی میتونه باشه؟من که سه روز ه تازه پاک شدم چرا دوباره تون پری اخه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم کیوتن رو بعد انتقال هم میشه خورد؟ دکترم اینو نگفت ادامه بدم، قبل انتقال چند ماهی بود می خوردم

من دیروز که رفتم مطب اتفاقا پرسیدم گفتن ایرادی ندارد بخورین اما هر چقدر مونده رو بهم گفت آخه پنج تا از قرصام مونده بود

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشالا که باشم 😬 تازه انتقال دادم عزیزم

بسلامتی انشاالله محکم بچسبه به دلت منم تازه سیکل و شروع کردم انشاالله که پشت سرهم حامله بشیم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
❤❤❤❤❤❤❤💕💕💕💕💕💕  سلام دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه من ماه بعد میرم تو سیکل انتقال دک ...

سلام عزیزم خوبی ؟

فکر کنم عوارض گلوکوفاژ و اینوفولیک با هم هست و بدنت عادت میکنه، اما باز هم حتما برو دکتر و بگو این جور شدی

مررررسی آلا جونم چقدر قشنگ حرف میزنی دختر خدا به دل پاک ومهربونت نگاه کنه وجواب چشم انتظاریاتو خیلی ...

منم اینطوریم، کلا انگار انقدر توی ذوقمون خورده که بااااورمون نمیشه یه روزی برای ما هم میاد که نی نی خودمون رو تو آغوشمون بکشیم. این احساس طبیعیه برای زنهایی مثل ما، اما قشنگیش به اینه که وقتی اون اتفاق خوب میفته، کلی سوپرایز میشیم مگه نه. 😊😍😍

خانما من میخام ازمایش سلفری بدم.حتما باید انوکسان رو قطع کنم؟هفته۱۵ هستم .خداخیرتون بده اگه میدونید ...

عزیزم بستگی به آزمایشگاهی که میخواید انجام بدید داره من 3تا آزمایشگاه زنگ زدم پرسیدم 2 تاش گفتن باید 48 تا 72 ساعت قطع بشه، من دنا انجام دادم و 3 روز آسپرین و انوکسا رو قطع کردم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من دیروز که رفتم مطب اتفاقا پرسیدم گفتن ایرادی ندارد بخورین اما هر چقدر مونده رو بهم گفت آخه پنج تا ...

مرسی عزیزم 💌

آها پس حتما نیازی نبوده که بهم نگفته

آره توی سرچهای فارسی هم من اینی که تو می گی رو دیدم اتفاقا، ولی بعد که انگلیسی سرچ کردم چیزی درباره ...

آره ادم میمونه به کدوم اعتماد کنه اما به نظرم اگه ویتامین دی تون نرمال شده دیگه نیازی نیست دز بالا مصرف شه همون 1000 کفایت میکنه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️