2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
دوستان من هم توکل به خدا امروز انتقال دادم دو تا جوجه های سه روزه رو آوردم خونه 🥰🥰  محتاج دع ...

برایه کی ازمایش نوشت برات من یه روز جلوترم یه روزم جنینم بزرگتره پس نی نیه من دو روز از نینی تو بزرگتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والله من اينجا چند جور ديدم بعضيا از روز انتقال دكترشون حساب ميكنه بعضيا از روز انتقال به اضافه سن ج ...

خیلی ممنون گلم راهنمایی کردی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فرزی جون اثر داروهاست هورمونهامون رو بهم میریزه میدونی با این داروها انگاری بدن ما همش یا پریوده یا ...

وای چقدر خوب گفتی انگار همش پریود یا بارداریم. اتفاقا چند وقت پیش داشت درمورد سینافکت میخوند هر دارویی مصرف میکنم یه سرچ کوچیک میکنه، کلی دلسوزی میکنه و... ولی به وقتش علت بدخلقیام یادش میره

نازنین جون انشالله خبر بارداریتو بشنوم مراقب خودت باش😘😘 استرادیول چه ساعتایی میخوری؟ من دفعه قبل راس ساعت میخوردم. الان ماما گفت مهم اینه بعداز غذا مصرف بشه که معده درد نگیری. ولی وقتی با غذا تنظیمش میکنم هر روز یه ساعتی میشه 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه دیروز انتقال دادم توهم بارداری زدم گفتم اگه بشه

میشه میشه  بحق حضرت زهرا باردار بشی اونم دوقلو نگران نباش گلم خدا بزرگه این همه راهو رفتی مطمعن باش میشه 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
من هرکی رو دیدم نوشته بود براشون تو مرکز ما ترس تداره عزیزم اگه چسپندگی داشته باشی کمی درد داره با ب ...

عزیزم من شوهرم باید اخرای مهر بره چون پرونده رو خودش تشکیل داده پس من باید این ماه برم چون الان فردا سوم پریودمه نباید مهر برم وگرنه می افته ب ابان بنظرت الان برم گلم 

مرسی عزیزم انشالله همه ی منتظرها این ماهم منو ماشالا نازنین که امروز انتقال دادی

انشالله که همه مثبت میشن 

ولی هر چی جلوتر میرم ترسم بیشتر میشه ب خودم میگم یا میشه یا نمیشه ولی گفتنش اسونه 

انشالله که ههمون جواب زحمتامونو ببینیم 

اره دیگه این ماهو برو ازمایشهاتم دادی که اول تا سوم پری میدن

نه عزیزم هیچ ازمایشی ندادام فقط شوهرم رفته برا تشکیل پرونده و دارو دادان بهش چون مشکل شوهرمه بعد گفتن سه ماه دیگه بیا که می افته ب مهر 

نه عزیزم هیچ ازمایشی ندادام فقط شوهرم رفته برا تشکیل پرونده و دارو دادان بهش چون مشکل شوهرمه بعد گفت ...

همون ماهی که ازمایش هارو مینویسن همون ماهم میتونی بری عکس شاید اصلا لازمم نباشه کلی هزینه میکنی ببین دکترت برات مینویسه چون در هر صورت باید اول تا سوم پریودی ازمایشهاتو بدی