2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست
سلام ببین من اینو متوجه شدم که این چیزها تاثیری روی منفی شدن نداره نگران نباش✌✌✌ تنها چیزهایی که م ...

انشاءالله خیره برا هممون🤲🏻🤲🏻

انشاءالله خیلی زود انتظار هممون تموم بشه وخبر بارداریمونو بدیم اینجا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
❤❤❤❤❤❤❤💕💕💕💕💕💕  سلام دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه من ماه بعد میرم تو سیکل انتقال دک ...

@داداشمممم    

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❤❤❤❤❤❤❤💕💕💕💕💕💕  سلام دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه من ماه بعد میرم تو سیکل انتقال دک ...

عزیزم والا من پردنیزولون الان چند ماه میخورم اصلا عوارضی نداشتم. نمیدونم عزیزم اگه خیلی شدیده و طولانی حتما باز برو پیش دکتر خودت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم والا من پردنیزولون الان چند ماه میخورم اصلا عوارضی نداشتم. نمیدونم عزیزم اگه خیلی شدیده و طولا ...

نه بعید بدونم از پردنیزولون باشه چون یه هفته ایی میشه شروع کردم هیچ مشکلی نداشتم از امروز که اینوفولیک و گلوکوفاژ رو شروع کردم اینجوری شدم 😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم والا من پردنیزولون الان چند ماه میخورم اصلا عوارضی نداشتم. نمیدونم عزیزم اگه خیلی شدیده و طولا ...

قبلنا پودر اینوفولیک رو خوردم مشکلی نداشتم الان کپسولشو میخورم 

نه بعید بدونم از پردنیزولون باشه چون یه هفته ایی میشه شروع کردم هیچ مشکلی نداشتم از امروز که اینوفول ...

من اینوفولیک هم میخوردم خوب بودم. منظورت پودر اینوفولیکه؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه بعید بدونم از پردنیزولون باشه چون یه هفته ایی میشه شروع کردم هیچ مشکلی نداشتم از امروز که اینوفول ...

سلام عزیزم

احتمالا از گلوکوفاژ باشه

گلوکوفاژ رو با معده پر، ترجیحا بین یا بلافاصله بعد وعده اصلی غذایی مثل ناهار و شام بخور

اینوفولیک رو هم با وعده دیگه مثل صبحانه بخور

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
من اینوفولیک هم میخوردم خوب بودم. منظورت پودر اینوفولیکه؟

نه کپسول اینوفولیک داده . پودرشو میخوردم خوب بودم 

توی سیکل انتقالی؟ اینوفولیک برای چی داده

اره . نمیدونم برای چی داده من پلی کیستیک ام

سلام عزیزم احتمالا از گلوکوفاژ باشه گلوکوفاژ رو با معده پر، ترجیحا بین یا بلافاصله بعد وعده اصل ...

آخه اینوفولیک با معده پر خوردم . گلو کوفاژ هم با یکم فاصله از غذا میخورم آخه هر ۱۲ ساعت باید بخورم 

آخه اینوفولیک با معده پر خوردم . گلو کوفاژ هم با یکم فاصله از غذا میخورم آخه هر ۱۲ ساعت باید بخورم&n ...

چون با فاصله از غذا میخوری و معده ت پر نیست این مشکل ایجاد شده

با غذا بخور خوب میشی 

دور از جونت اونایی که مشکل دیابت دارن و متفورمین یا گلوکوفاژ میخورن هم با غذا میخورن تا اذیت نشن فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم وای خدایا 😍 چه بیخبر کی بسلامتی فارغ شدی؟؟ خودت خوبی؟ شازده پسر شد بالاخره؟ 

ممنون عزیز دلم 

یهویی شد.جفت کنده شد سزارین اورژانسی شدم ۱۲ مرداد .پسرم ۹ روز تو ان ای سی یو بود و به سلامت اومد بغلم .اسمش هم باباش گذاشت مسیح 

روزی همه منتظرا بارداری بدون درد سر و خوب و راحت و نی تی های سالم و زیبا 😍😍🙏🙏

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
چون با فاصله از غذا میخوری و معده ت پر نیست این مشکل ایجاد شده با غذا بخور خوب میشی  دور ا ...

باشه عزیزم حتما اینکارو میکنم ❤