2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046687 بازدید | 684536 پست
عزیزم به سلامتی مثبت شد انتقالت؟ خیلی تبریک می گم. خداروشکر 🍀❤

ممنون عزیزم فعلا که آزمایش ندادم دوشنبه آزمایش بتا دارم برام دعا کن انشاالله خودتم مثبتی عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون عزیزم فعلا که آزمایش ندادم دوشنبه آزمایش بتا دارم برام دعا کن انشاالله خودتم مثبتی عزیزم

عزیزم شمابی بی نزدی ؟

منم ۵شنبع باید برم آزمایش هنوز جرات نکردم بی بی بزنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من امروز صبح انتقال دادم گوشیم دستم بود یه آن میخاست بیفته زمین دلم هری ریخت بد ترسیدم اتفاقی ...

به سلامتی باشه عزیزم ان شالله خبر بارداری بدی. نه چیزیشون نمیشه خیالت راحت

خدایا شکرت

حتما، ایشالله جواب آزمایشتم مثبته 😍 ممنونم عزیزم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم نه ربطی نداره منم عین شما بود سیکلم، برای کیفیت تخمک هست عزیزم خیلی سیکل خوبیه 😍😍😍😍

سلام زینبی جون خوبی عزیزم

ببخش شوهرم سونو پروستات داده حجمش رو زده ۲۶

و ابعاد ۳۷ در ۳۶ میلیمتر 

مشکلی نداره گلم؟نرماله؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عزیزم شمابی بی نزدی ؟ منم ۵شنبع باید برم آزمایش هنوز جرات نکردم بی بی بزنم

روز 12 زدم هاله داشت امروز که روز 15 دوباره زدم فورا دو خط پررنگ افتاد برام دعا کن آزمایشم خوب باشه عزیزم انشاالله شمام مثبتی 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
حتما، ایشالله جواب آزمایشتم مثبته 😍 ممنونم عزیزم

ممنون عزیزم خدا کمک هممون باشه مثبت شیم 

خداروشکر قطع شده ولی حالت تهوع بصورت خفیف باهام مونده، خداروشکر که خفیفه

سلام عزیزم خوبی؟

من رفتم دکتر گفت عفونت ادراری داری یه قرص بهم داد میخورم شدیدا تهوع میگیرم ببخشید دوبار هم بالا آوردم 

حالا زنگ زدم ببینم قرص رو عوض میکنن یا نه 

خیلی بده.ولی فکر کنم قرص رو نخورم حالت تهوع خیلییییی کمه خدا کنه ما از اون خوش شانسا باشیم که زود تهوع شون خوب میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خداروشکر قطع شده ولی حالت تهوع بصورت خفیف باهام مونده، خداروشکر که خفیفه

خوب خداروشکر

خوب کردی رفتی سونو و خیالت راحت شد

منم حالت تهوع رو دارم مخصوصا اول صبح و آخر شب

امیدوارم یک بارداری راحت رو داشته باشی

سلام عزیزم خوبی؟ من رفتم دکتر گفت عفونت ادراری داری یه قرص بهم داد میخورم شدیدا تهوع میگیرم ببخشید ...

عزیزم ایشالا زود این عفونت هم از بین میره، علایمی هم بخاطر عفونت داشتی؟ مثلا ترشحات زیاد یا درد؟ ایشالا حالت تهوع دست از سرمون برمی داره بزودی. من قبلا خیلی دوست داشتم مدام غذا بخورم الان از غذاها بدم میاد و بزور میخورم خدا بخیر کنه تا آخرش هزار مدل قراره حال و هوامون تغییر کنه

و خدایی که در این نزدیکیست

@sangak    

سلام گلم خوبی چخبر؟نی نی خوبه

ازمایشاتو دادی؟

من دادم متاسفانه عفونت ادراری دارم بهم قرص داده میخورم میمیرم از تهوع حالا زنگ زدم رویان ببینم قرص رو عوض میکنه یا نه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خوب خداروشکر خوب کردی رفتی سونو و خیالت راحت شد منم حالت تهوع رو دارم مخصوصا اول صبح و آخر شب امی ...

مرسی عزیزم واقعا خیالم راحت شد نمیتونستم تا ۱۲ هفته صبر کنم. پس به کلوب حالت تهوع دارها خوش اومدی، ایشالا حالت تهوع هم رفع میشه

و خدایی که در این نزدیکیست
مرسی عزیزم واقعا خیالم راحت شد نمیتونستم تا ۱۲ هفته صبر کنم. پس به کلوب حالت تهوع دارها خوش اومدی، ا ...

من هنو آزمایش نداده بودم هم حالت تهوع داشتم

اما الان کمتر شده مخصوصا از وقتی استراحت مطلقم

خدا کنه

بچه ها من رویان میرم امپول سیتوراید داده برا اینکه تخمکا ازاد نشه فقط گفته دور ناف بزن ایا عجیب نیس اخه معمولا تو بازو میزنن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭