2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
داروخونه که میری بلند ترین سوزنشو بخر تا عمیق تزریق کنی ولی در هر صورت کبودی و درد داره کمپرس سرد و ...

همون داروخانه که داروهامو کامل یکجا خریدم همه آمپولارو داد  دیگه منم عوضش نکردم ولی خوبه فک کنم بلنده بله ممنون امروز امتحان کردم فک کنم بهترشده

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سونو واژینال احتمال سقط داره؟؟؟ نه عزیزم اصلا نگران نباش منم با سونو واژینال تشخیص سرکلاژ دادن واسم ...

سلام‌عزیزم‌خوبی

دخترگلت‌خوبه

خداروشکربه‌سلامتی‌دوران‌بارداری‌تموم‌کردی‌وجوجتو‌بغل‌کردی..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دیشب تزریقیتیه باسنمو دید دلش به حالم سوخت انقدر کبود شده ولی گفت بهشون بگو عمیق تزریق کنن واروم ...

پروانه‌جون‌خودت‌‌‌بزن

من‌خودم‌میزدم‌انقدرآروم‌‌خالی‌میکردم‌

اصلا‌دردنمیکردجاش

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم اره والله نمیدونم چرا استرس عجیبی دارم سری پیش اصلا اونجوری نبودم ساکمم بستم مثله اونایی ...

بروعزیزم‌خداپشت‌پناهت

انشالله‌مصلحت‌خداباخاسته‌ی‌دلت‌یکیه

امامن‌به‌دلم‌افتاده‌این‌دفعه‌مثبتی

بازم‌توکل‌برخدا‌کن‌‌برو

بروعزیزم‌خداپشت‌پناهت انشالله‌مصلحت‌خداباخاسته‌ی‌دلت‌یکیه امامن‌به‌دلم‌افتاده‌این‌دفعه‌مثبتی بازم ...

وایی گه قشنگ گفتی خدا از دهنت بشنوه انشالله شماهم یه نی نی تپلی برایه پسرت بیاری

سلاااام رفقای عزیزم حالتون خوبه? چیکار میکنید؟ اقا من خدا بخواد وقسمت باشه دیگه همون آذرمیرم انتقال😂😂😂حالا یه سوال خنده دار:در سه ماهه دوم میشه سفرکرد؟ باهواپیما

ازالان اینبار هی میگم دیگه این اخرین کنین ها خدا بخواد مثبت میشن😍😍😍

@داداشمممم    

@شوره    

@زینبی_بابا    

@2aftab    

نه برای همه اتفاق نمیفته، دکتر طول سرویکس رو با سونو واژینال بررسی می کنه، اگه سرویکس طولش کمتر از ح ...

سلاااااممم وای وای به به مبارکت باشهههه عزیزم الان دیدم تیکرتو دختر تبریک میگم... چندهفته ای الان؟ خوبی؟ 

برای منم دعاکن اخرین جنینامو اذرمیرم بیارمشون