2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش گلم منم از اول بارداری هماتوم داشتم تا اخر فکر کنم. هی میرفت هی میومد. یادمه ۳۱ هفته رفتم ...

خیلی چیز بدیه شمادرد هم داشتید

من روزی به اندازه یه بندانگشت لکه سیاه میبینم البته دیروز یه کم بیشتربود

منم مثه سنگه خیلی کبود و سیاه شده خدا خیرش بده خانومی که میزنه برام خیلی آروم میزنه و رعایت حالمو می ...

سلام نگران نباش هیچ ضرری نداره، حتما از کمپرس گرم استفاده کنید. حوله گرم بزارین و ماساژ بدین البته صبح که میزنید شب از حوله گرم استفاده کنید ولی جای قبلیا را مرتب ماساژ بدین و حوله گرم بزارین

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
کلا تو ای وی اف برای همه اتفاق میوفته یعنی مثل هماتوم؟؟؟

نه برای همه اتفاق نمیفته، دکتر طول سرویکس رو با سونو واژینال بررسی می کنه، اگه سرویکس طولش کمتر از حد نرمال باشه، سرکلاژ می کنه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
فکر نکنم حالا باز از دوستانم بپرس بابا نینی تو شکمه اونجا باسنه 

خخخخ 😂😂خودمم اینو به خودم میگم میگم مگه دیوونه شدی اونجا باسنته ولی هی بازم وسوسه میشم نکنه بده 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام نگران نباش هیچ ضرری نداره، حتما از کمپرس گرم استفاده کنید. حوله گرم بزارین و ماساژ بدین البته ص ...

سلام ممنون عزیزم لطف کردی راهنمایی کردی اره امروز گذاشتم احساس میکنم خوبه مخصوصا جای قبلیارو بهتر کرد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
آزوقتی شیاف مقعدی میزارم یبوست نمیشه اصلا نمیدونم شدید چجوریه ولی درد دارم به سمت کشاله رونم زیرناف ...

چه خوب. من همه ش واژینال میذارم

آخه دکترم اصرارش بر واژیناله

من رفتم دکتر بهم لاکسی ژل داده برای یبوست

دل درد شدید یعنی نتونی تحمل کنی فدات شم

منم درد می پیچه اما اونقدری نیست ک نتونم تحمل کنم

سلام دوستای گلم میگم من آمپول پروژسترون میزنم امروز روز 14 انتقالم به قسمت ب ا س ن م همش کبود شده و ...

نمیتونی از دکترت بخوای بهت پروژسترونی بده که به شکم تزریق کنی؟ من تا حالا به باسن تزریق نکردم ولی فکر کنم حوصله گرم بذاری مشکلی نباشه، در حد چند دقیقه البته نه زیاد.

من به شکم تزریق میکردم پروژسترون رو. هفته اول خیلی درد داشت ولی از هفته دوم دیگه درد نداشتم، همش فکر میکردم نکنه اشتباه تزریق میکنم که درد ندارم 🙈. البته شاید به این خاطر بود که خیلی آروم تزریق میکردم

پروانه جون بسلامتی فردا میری گل پسرا رو میاری خونه ؟

سلام عزیزم اره والله نمیدونم چرا استرس عجیبی دارم سری پیش اصلا اونجوری نبودم ساکمم بستم مثله اونایی که میخوان برن زایمان😁😁😁😁😁داروهامم گذاشتم به امید خدا با دله پاکت برام دعا کن این بارو دست خالی برنگردم دیگه واقعا همه کار کردم هیسترو خراش چسپ جنین فقط مونده کرم اوس کریم

حس میکنم زود داره برای من قطع میکنه من الان هفته ۱۰ هستم  سه هفته پیش هم خونریزی داشتم  ک ...

من هفته 7 هستم

هماتوم هم دارم الان سه تا شیاف و یک امپول استفاده می کنم

دکتر دو هفته دیگه آمپولم رو قطع کرده

از 18 تا 23 مهر هم می خواد کم کم  شیافم رو بکنه یکی

کلا از 26 مهر یک شیاف و یک آسپرین ادامه میده بارداری رو

یعنی خیلی زوده؟

منم نگران شدم 

سلام عزیزم اره والله نمیدونم چرا استرس عجیبی دارم سری پیش اصلا اونجوری نبودم ساکمم بستم مثله اونایی ...

عزیزم انشالله که این سری میچسبن به دلت تا ۹ ماه بعدشم صد ساله بشن برات . انشالله تو مثبت بشی منم دل پیدا کنم برم شروع کنم . 

راستی امشب باید کله پاچه بخوری ؟

خدای من خدای معجزه هاست .