2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046475 بازدید | 684514 پست
پس یعنی با هیسترو هم میشه بقایا رو دراورد اخه به من گفته کورتاژ منم از عوارضش میترسم رحمم رو داغون ک ...

با هیسترو دارن همزمان حفره رحم رو میبینن فقط جاهایی کع بقایا داری رو برمیدارن

اما کورتاژ نمیبینن 

فک کن یه فضای تاریکه که کورت رو میندازن توش از همه جای آندومتر میتراشن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@nilda71      

@داداشمممم      

سلام بچه ها خوبین؟میخواستم تشکر کنم که راهنماییم کردین

همون روز که در مورد دکتر آصف جاه صحبت کردیم من تونستم وقت بگیرم و چند روز بعدشم هیسترو شدم

یه کوچولو چسبندگی بود که ورداشت و خراشم داد و برا سه ماه دارو داد

پزشکای مام معتقدن تاثیر چندانی تو بالا رفتن آندومتر نداره

اما آقای دکتر گفت بعد ۳ ماه برو برا انتقال حتما تاثیر داره

منم امیدوارم، دیگه به هرچیزی دست میندازم که دوباره خیلی زود مامان بشم😉🙏🙏البته با دعای دوستای خوبم💚💛🧡❤💙💜

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
با هیسترو دارن همزمان حفره رحم رو میبینن فقط جاهایی کع بقایا داری رو برمیدارن اما کورتاژ نمیبینن ...

خودمم میدونم اگه دکترم زیر بار بره وای چقدرم هزینه ش زیاده خسته شدیم از این همه هزینه 

خودمم میدونم اگه دکترم زیر بار بره وای چقدرم هزینه ش زیاده خسته شدیم از این همه هزینه  

اگر زیر بار نرفت برو پیش یه دکتر خوب

من چقدر اشتباه کردم اگر همون موقع میرفتم پیش فوق لاپرا و هیسترو شاید این بلا سرم نمیومد

اما انقدر روزای بدی بود فقط دوس داشتم زودتر تموم شه

پزشکم خودش نباید این کارو میکرد بیماری که با آی وی اف قراره باردار بشه نباید کاندید کورتاژ کنن

اگر زیر بار نرفت برو پیش یه دکتر خوب من چقدر اشتباه کردم اگر همون موقع میرفتم پیش فوق لاپرا و هی ...

پزشکم که معروفه چرا زیر بار نره تازه این که هزینه ش بیشتر از کورتاژ هم هست برا چی قبول نمیکنن بعضی دکترا؟

پزشکم که معروفه چرا زیر بار نره تازه این که هزینه ش بیشتر از کورتاژ هم هست برا چی قبول نمیکنن بعضی د ...

منم آخرش نفهمیدم 

وقتی میدونن ممکنه بیمار رو با مشکل مواجه کنه هر چند درصدش کم

چرا این کارو میکنن

پزشکت کیه؟

منم آخرش نفهمیدم  وقتی میدونن ممکنه بیمار رو با مشکل مواجه کنه هر چند درصدش کم چرا این کارو م ...

شما چند وقت از کورتاژت میگذره دیگه طبیعی حامله نشدی ؟

این گیاه عروسک پشت پرده کسی اینجا میدونه چیه خریدم یه ذره بخورم ببینم اثری داره؟

شما چند وقت از کورتاژت میگذره دیگه طبیعی حامله نشدی ؟ این گیاه عروسک پشت پرده کسی اینجا میدونه چیه ...

ببین من تو ۱۳ هفته کورتاژ شدم بقایام قطعا بیشتر از تو بود

من نباید طبیعی حامله شم(البته بخوامم نمیشه😉) دقیقا آذر ۹۹ کورتاژ شدم ازون به بعد با کلی دارو آندومترم بالا نیومد که جنینام رو انتقال بدم

ببین من تو ۱۳ هفته کورتاژ شدم بقایام قطعا بیشتر از تو بود من نباید طبیعی حامله شم(البته بخوامم ن ...

خدا بگم این دکترا رو چی کار کنه

انشالله هر چه زودتر مشکلت حل میشه عزیز

ممنون راهنماییم کردی

توکل بر خدا تا هفته دیگه ببینم چی میگه

هر چی التماس کردم یه قرص بده گفت دیگه قرص الان جواب برات نمیده

@nilda71       @داداشمممم       سلام بچه ها خوبین؟میخوا ...

سلام عزیزم خدا رو شکر اتفاقا هی میخواستم بپرسم گفتم شاید نرفتی. انشالله که خیره و ضخامتت عالی رشد میکنه. اتفاقا دکتر من خیلی روی خراش تاکید داره و میگه تاثییر داره. خود دکتر آصف جاه هیستروت کرد و اینکه هزینه رو میشه بگی چقد شد؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خدا بگم این دکترا رو چی کار کنه انشالله هر چه زودتر مشکلت حل میشه عزیز ممنون راهنماییم کردی توکل ...

ممنون عزیزم

انشالله اذیت نمیشی و خودش میفته

شنبه تزریق کردن ولی تزریق داخل رحمی بود نه عضلانی میشه پنج روز گذشته 

به نظرم صبرکنی تا شنبه بهتره 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏