2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
خوب کردی عزیزم خیلی کار درستی کردی الهی شکر که بهتری، خودم هم با نظر این دکتر دومی موافقم ولی خب چو ...

مرسی عزیزم واقعا ممنونم ازت که همیشه راهنمایی کردی هم من و هم بقیه دوستان رو

خدا خیرت بده 🙏🙏😘😘

راستی عزیزم الان که من کرونا گرفتم درسته که میگن بدن آنتی بادی ایجاد میکنه و تا ۶ ماه آینده کرونا نمی گیرم

می خاستم بدونم این نظریه درسته؟

اره انجام بده عزیزم بزار رحمت گرم بشه تو ظرف شستنم حتماپیش بند ببندو دمپایی با جوراب پات کن رو سرامی ...

پروانه جون من الان بادکشو انجام دادم کمرمم بستم چندساعت بسته بمونه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز ۹ هاله انداخت؟ جدی ترشحات داری یا نداری؟

بله هاله داشت. خوب جدی ترشحات ندارم دروغم چیه دوست عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

خانما من تو رویانم دیروز ازم عمق رحم گرفتن بعضیا ببوسی هم انجام میدادن میخاستم ببینم از منم میگیرن بیوسی؟یعنی حتما برا میکرو انجام میدن بیوسی رو؟هرکی میکرو میشه یا ای وی اف بیوسی هم باید بسه؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
انشالله که به سلامتی انتقال میدی و مثبت میشی گلم فقط آرامش داشته باش و توکلت به خدا باشه این دفعه ما ...

سلامت باشی قشنگم انشالله خدا کمکمون میکنه توام زودتر انتقال میدی و نی‌نی های قشنگت میچسبن به دل مامانشون  

روزي دو تا بايد بخوري يعني ١٠ ميل تا انتقالت چند روز ميشه؟ 

سیلویا جان برای قبل از پانکچر توصیه ای نداری ؟بنظرت چه مکملایی خوبی برای تقویت تخمک بگیرم لطفا تعداد مصرفش در روزم  بگو 

واي خداروشكر عزيزم كاش منم بتونم تا ٣٥ برسونم

میتونی عزیزم فقط استرس نداشته باش و استراحت کن

یه دفعه دیدی تا ۳۷ هم رسیدی😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چقدر شبیه هم شده علایممون😉

آره راستش من استرس گرفتم تهوع نداشتم امروز شما گفتی نداری گفتم شاید بخاطر ۸ هفتگیه😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بله هاله داشت. خوب جدی ترشحات ندارم دروغم چیه دوست عزیزم

منم زیاد نداشتم البته چون شیاف میزاشتم دقیق متوجه نمیشدم

منم میترسم می‌خوام واکسن و بزنم بعد برم انتقال  از ماما پرسیدم گفت که اگه دوز اول و زدی بیا ان ...

شما که جنین هات فریز هست، چیزی نمیشه پس واکسن رو بزن.

اگه سینوفارم بزنی کلا بین دو تا دوز ۴ هفته فاصله می افته و دو هفته بعد دوز دوم هم میتونی بری واسه کارهای انتقال. یعنی نهایت میخواد دو ماه دیگه عقب بیافته ولی با خیال راحت بعدش ان شااله انجام میدی و مثبت میشی.

دوستان، بعد انتقال منفی، پری من خیلی عجیب بود!

بعد که نتیجه انتقالم منفی شد، من جمعه پروژسترون رو قطع کردم، همون جمعه کمی لکه بینی داشتم و شنبه هم پری شدم (به فاصله یک روز و نصفی بعد قطع پروژسترون پری شدم ) ببخشید که میگم خونریزی خیلی کم اما درد وحشتناک. دیگه تا سه روز درد وحشتناک داشتم به طوری که مجبور شدم ایبوپروفن بخورم و تمام این ۴ روز کلا با کیسه اب گرم میخوابیدم و می نشستم . در کل درد زیاد و خونریزی کم داشتم. الان هم که ۴ روز میگذره تقریبا خونریزی ندارم🤦‍♀️🤦‍♀️

به نظر خودم شاید ضخامت دیواره رحمم زیاد نبود و گرنه یه برگه بهم دادند که توش نوشته خونریزی بعد انتقال منفی شدید هست. از طرفی میترسم میگم نکنه دیگه پری نشم و یائسه بشم 😔

اره انجام بده عزیزم بزار رحمت گرم بشه تو ظرف شستنم حتماپیش بند ببندو دمپایی با جوراب پات کن رو سرامی ...

پروانه جون سلام.

من میخوام انجام بدم.

ببین پنبه رو آتیش بزنم چند دقیقه داخل لیوان نگه دارم؟ و یه سوال دیگه اینکه لیوان چی باشه؟

لیوان گرم نمیشه که یهو بسوزیم؟