2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای هم دردم من تو خرداد انتقال دادم و مثبت شد(پنجمین انتقالم بود) الان ۱۶ هفته هستم ولی از هفته ۱۲ تا حالا خون ریزی و لکه بینی دارم بارها رفتم سونو اوایلش که میگفتن هماتوم داری تا هفته پیش که گفتن دیگه دفع شده ولی لکه بینی من قطع نشده من آمپول ناپروکسن میزدم که از شروع خونریزیا نزدم دکترم گفت بزنی شدیدش میکنه گفت صبر کن کامل لکه بینی قطع بشه بعد الان یک ماهه آمپول نزدم و خیلی استرس دارم میشه اگه تجربه ای دارین راهنماییم کنین و برام خیلی دعا کنین ممنون

مبارکه عزیزم استرس نداشته باش چون هر مرحله ای استرس داره من اول میگفتم بتام خوب باشه بعد میگفتم قلب ...

آخخخخ گفتی برا هر مرحله استرس داریم منم الان استرس آزمایشو دارم بعد میدونم برا بقیه مراحل استرس دارم ماها تا نی نی مون رو بغل بگیریم ده سال پیر میشیم الهی آمییین انشااللله همه مثبت بشن و نینیشون رو بغل بگیرن منم مثل بقیه خدا کمکم کنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عمل برداشت کیست به این سادگیا نیست عزیزم ممکنه تخمدان آسیب ببینه اگه بچه ندارید باید اول تخمک کشی بش ...

واقعا؟ پس چرا بهم گفت اگه دفع نشه همون روز تخلیش می کنیم ؟ گفت چون اگه دارو بدیم برا آی وی اف ممکنه بترکه 

دکتر شه بخش سونوم کرد

واقعا؟ پس چرا بهم گفت اگه دفع نشه همون روز تخلیش می کنیم ؟ گفت چون اگه دارو بدیم برا آی وی اف ممکنه ...

تا جایی که میدونم اینجوری نیست. حتما دکتر بهتر میدونه نگران نباش میره با همین ال دی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ایششالا عزیزم قابل باشم حتما انشاالله زودی مثبت بشی گلم برا منم دعا کن آزمایشم مثبت باشه و بتام خوب ...

عزیزم من باردارم و مطمینم بتا شماهم خیلی خوبه

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم من باردارم و مطمینم بتا شماهم خیلی خوبه

ای جانم😍😍الهی شکررررر ببخش من نمیدونستم باردارید الهی به سلامت فارغ بشید و بغل بگیرید نی نی تون رو ممنون انشاالله که همینجوریه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون گلم ایشششاالله برام دعاکن همه چی خوب پیش بره عزیزم الهی دست خدا روسرتون باشه و براتون بخواد و ...

فدات بشم با دعای خیر شماها حتما میشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
روز ۹ هاله انداخت؟ جدی ترشحات داری یا نداری؟

عزیزدلم به ترشح واین چیزا نیست خیلی پیگیر ترشح نباش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍