2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
عزيزم خيلي برام دعا كن براي بچه هام دعا كن ٨ ماهه رنگ هيچ جارو جز مطب و ازمايشگاه نديدم فقط بخاطر اي ...

سلام چیکا جان 

ایشاالله سالم بغل بگیری نینیای خوشملتو😊😊😊

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
برنجک مراعات خاصی بهت داده برا این سرویکس؟ استراحت مطلق هستی؟ پله چطور؟ کلا بگو چه مراقبتی داری؟

آره عزیزم، استراحت مطلقم،گفته اصلا راه نرو، توالت فرنگی بشین، یبوست هم اصلا نشو، پله هم خیلی خطرناکه، مال من هی داره میاد پایین تر، استرس گرفتم، کاش لکه بینیم قطع می شد می تونستم زودتر برم عمل  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم مطمعن باش اينجا همه برات دعا ميكنيم .اصلا به خودت استرس نده مشكلت حل ميشه.ميدونم واقعا ماها كه ...

فداتشم مهربون. دكتر شهلا اسرافيلي اين دو سه روزه هيچ جور برام كم نذاشته تابحال باهاش صحبت كردم انزيماي كبدي و فاكتوراي خونيم نرماله خداروشكر قرار شد هرهفته برم پيشش براي چكاب

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم ممنون شما خوبید اره عزیزم رفتم گفت فعلا باید هفته ای یک بار برم برای چکاب وسونو واژینال ب ...

ممنون گلم، انشاءالله همه چی برات به خوبی پیش بره عزیزم  

دیگه بخاطر سرویکس ناچاریم واژینال سونو شیم، منم از سونو واژینال بدم میاد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
واقعا توكل به خدا سپردم به خودش 

من خودمم همینم

رفتم دکتر قلب گفت با استرس پدر خودتو قلبتو در اوردی

از تپش قلب زیاد دریچه قلبم گشاد شده و تنگی نفس دارم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مرسی عزیزم شما هم اونجا دادید؟ کلا رضایت مرکز خوبه؟

بله عزیزم، من اونجا میرم، ببین از لحاظ تمیزی و تکریم ارباب رجوع خیلی عالیه، فقط اینکه تمام دستگاه سونوهاشون داپلر هست، به خاطر همین هر ویزیت و سونو که میرم میشه۵۲۰ تومن، هزینه عمل هاش هم زیادتر از جاهای دیگه هست

و دکترهای خوبش سرشون شلوغه دیگه، زود بهت وقت میدن تقریبا، ولی به هر حال خیلی برات وقت نمیگذارن، بیشتر توضیحات رو ماما میدن

آره موقعی ک ظرفارو میشوری و بلوز و رو شکمت خیس میشه و دوباره همون رو تنت خشک میشه اونم رحم رو سرد می ...

اول باید شکم رو روغن سیاهدونه بزنین بعد سر قیچی پنبه وصل کنین بزنین تو الکل باکبریت روشن کنین بعد بگیرید توی لیوان وخیلللی سریع همون لحظه بزارید روی پوست وصل میشه به بدن بیست دقیقه بمونه بعد دست زیرش بیندازید در بیارید بعد دوباره روغن بزنین و تاصبح ببندید انشالله کارساز باشه