2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
آلا خسته شدم همش دارم رعايت ميكنم بجاي افزايش وزن از شنبه تا حالا يك كيلو هم كم كردم همش دارم فكر مي ...

الهی قربونت برم. همه چی خیلی خوب پیش میره ان شاالله . همه ما برات دعا میکنیم نگران هیچ چی نباش. ان شاالله سر وقتش نی نی های گلتو صحیح و سالم و خندان بغلشون می کنی. و ی نفس راحت میکشی و خستگیات در میره.  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دكترم گفت حداقل ٤ هفته بايد بگذره كاش اين ٤ هفته هم بگذره كاش بازم خدا كمكم كنه. مرسي عزيزدلم❤️❤️

چیکا جون 

انقد استرس برات اصلا خوب نیست

خدایی که تا الان نگه داشته بعد ازینم مراقبشونه

اونا الان کاملن ما بچه های 6 ماهه هم داشتیم ک کاملا سالم ب دنیا اومدن نگران نباش

آمپول ریه رو هم ک زدی

مطمئن باش این 4 هفته هم میگذره سالم میان بغلت

سلام عزیزم من خواننده ی خاموش هستم پیامت دیدم خواستم یه راهنمایی بکنم

اصلا اصلا نگران نباش عزیزم منم از هفته ۲۶ بارداری دفع پروتئین داشتم نمک غذاهات کامل کامل حذف کن حتی رب گوجه فقط نان نمک داشته باشه ماهی زیاد بخور هفته ای ۳ بار آب فراوان آب پرتقال هندوانه خربزه هر چیزی که آب فروان داشته باشه انگور هم واسه فشارت خوبه من با این کارا تونستم به سلامتی زایمان کنم فقط هر روز صبح فشارت چک کن استرس هم اصلا نداشته باش

آب هویچ و هندوانه هم فشارت رو کنترل میکنه اینا توصیه های پزشک من بود که تونستم کنترل کنم همه چی رو البته خدا هم خیلی کمک کرد.انشاءالله شما هم بسلامتی زایمان میکنید عزیزم.

فدات شم عزیزم الهی بزودی میای خبر مامان شدنتو میدی

الهی آمین

مرسی گلم😘😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الهی قربونت برم. همه چی خیلی خوب پیش میره ان شاالله . همه ما برات دعا میکنیم نگران هیچ چی نباش. ان ش ...

قربونت برم عزيزم ممنونم از دعاي خيرت انشالله انشالله❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
چیکا جون  انقد استرس برات اصلا خوب نیست خدایی که تا الان نگه داشته بعد ازینم مراقبشونه اونا ...

فداتشم عزيزم انشالله فندوقتو صحيح و سالم بغلش كني❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم من خواننده ی خاموش هستم پیامت دیدم خواستم یه راهنمایی بکنم اصلا اصلا نگران نباش عزیزم من ...

خدا خيرت بده عزيزم خيلي لطف كردي. شما هم ازمايش ادرار ٢٤ ساعته دادي؟ ميزان دفع پروتئينت عددش چند بود؟ من فشارم دو سه روزه نرماله افزايش وزن ناگهاني هم ندارم ورمم ندارم

خداياشكرت....❤️ 
خدا خيرت بده عزيزم خيلي لطف كردي. شما هم ازمايش ادرار ٢٤ ساعته دادي؟ ميزان دفع پروتئينت عددش چند بود ...

خواهش عزیزم

بله هر دوهفته تکرار میکردم ماه آخر هر هفته مدام تغییر میکرد ۲۶۰ ۲۹۹ ۲۵۵ ۳۰۱ ۳۶۰ ۳۰۰

مدام تغییر میکرد شما هم سعی کن‌مدام چکش کنی

منم فشارم خداروشکر کنترل شد تا آخر ۱۲ یا ۱۱ رو ۷ و ۸ موند ولی حتما نمک غذات قطع کن که بتونی فشارت کنترل کنی